*

«||»

Fedezd fel! #együttújra

HeinOnline_cover

HeinOnline jogi adatbázis

#együttújra

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara az oktató és kutató munkához elengedhetetlen szakmai adatbázist biztosít az EFOP-3.6.1-16-2016-00008 Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve című projekt támogatásával.

Az adatbázis több önálló részből áll, tartalmazza többek között a legtöbbet hivatkozott több mint 1900 jogi szakfolyóirat teljes szövegű gyűjteményét, elérhetővé teszi az Egyesült Államok bizonyos joganyagait, jogi dokumentumait.

eugloh

July 6th – 10th 2020

Organized by University of Szeged (Hungary)

with the participation of invited speakers from the member universities of the EUGLOH alliance:

Ludwig-Maximilians-Universität München (Germany)

Lund University (Sweden)

Universidade do Porto (Portugal)

Université Paris-Saclay (France)

Cover_2020_06_04

Az ÁJTK egy centenáriumi ünnepi programsorozattal készül az első szegedi tanév 100. és a Kar alapításának 150. évfordulója alkalmából, amely kapcsán kartörténeti emlékeket teszünk közzé digitalizálva.

Új tartalom került feltöltésre: 2020.június 01. 100 éve 1920. június 1.-én született Antalffy György

BTI_youtube

Kérem nézzék meg Karunk oktatóinak tananyagfejlesztési eredményeit. Elsőként a Bűnügyi Tudományok Intézetének távoktatási anyag itt érhető el. Köszönjük az Intézet Munkatársainak!

#együttújra

tud_cover

Tudományos ízelítő: konferencia beszámolók és publikációk Kollégáinktól

#együttújra

Karunk oktatóját, dr. Sulyok Mártont, az Ankarai Társadalomtudományi Egyetem (Ankara Social Sciences University) emberi jogi kutatócsoportja kérte fel a "Current Debates on Human Rights" (Az emberi jogokkal kapcsolatos aktuális viták) című, s világszinten 69 egyetem és több mint 60 ország emberi jogokkal foglalkozó kutatóit megmozgató emberi jogi munkában való részvételre.

e-konyvek

Tisztelt Hallgatók!

Tekintettel a jelenleg kialakult helyzetre az SZTE ÁJTK elindította az e-könyvek árusítását.

#együttújra

Nyito_Patyi_kepek_1.1

„Fotográfus, jogász, egyetemi tanársegéd, egyesületi elnök, szervező-rendező. Örökmozgó.” Ez a bemutatkozás szerepel Patyi Zsófia legutóbbi kiállításának brossúrájában. Az SZTE ÁJTK polgárának fotótárlata – mint az „SZTE Egyetemi Tavasz 2020” egyik rendezvénye – elmaradt a COVID19-járvány miatt. Patyi Zsófia és fényképei bemutatásával az SZTE mintegy csatlakozik a „Maradj otthon!” Fesztiválhoz.

ki_jut_messzebre

SZTE Mozdulj! – Több egyéni kategóriában is helyezést értek el a programban résztvevő jogi kari dolgozók és alumnusok.