IM_IMG_2967

NYILVÁNOSAK AZ IM JOGÁSZÖSZTÖNDÍJAK EREDMÉNYEI

2016. március 25-én megszülettek a végső rangsorok az Igazságügyi Minisztérium által életre hívott IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíj kapcsán.

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának rendíkvüli örömére szolgál kiemelni, hogy a kiválósági ösztöndíjra pályázó hallgatók több mint 70%-a, összesen 69 hallgató pályázata támogatásra került, a tanulmányi ösztöndíjból pedig valamennyi, a minimum 3.51-es korrigált kreditindexet elérő hallgató - összesen 169 fő - részesülhet. A két ösztöndíj valamelyikét így összesen az ÁJTK-ra beiratkozott jogász hallgatók 30%-a nyerte el.

Az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj nyerteseinek nevei az alábbi linken keresztül érhető el.

Az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjat elnyert hallgatók az összegeket is tartalmazó táblázatot, eha kódokkal, név nélkül az alábbi linken keresztül érhetik el.


Ezúton tájékoztatjuk továbbá hallgatóinkat, hogy az SZTE ÁJTK az Igazságügyi Minisztériummal együttműködve 2016. április 16-án, 10 órai kezdettel a Rektori Hivatal dísztermében ünnepi oklevélátadó ünnepséget szervez, amelyre valamennyi ösztöndíjas hallgatót elvárjuk. Az ünnepség pontos programjáról annak véglegesítését követően valamennyi hallgatót tájékoztatjuk.

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának vezetősége és valamennyi oktatója gratulál a díjazott hallgatóknak!

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb

2015. március 05.
2019. március 25.