FELHÍVÁS JOGI GYAKORNOKI POZÍCIÓRA

A Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatalában működő Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság Jogi gyakornoki pozícióra aktív hallgatói státuszban lévő munkatársat keres.


A Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság fiatalos, lendületes csapatába, változatos feladatkörök ellátására keres azonnali kezdéssel napi 4 órában jogi gyakornoki pozícióra egy fő aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákot.


Feladatkör:

Az Egyetemen keletkezett szellemi termékekkel kapcsolatos jogi gyakornoki feladatok ellátása a szellemi tulajdonjog és az iparjogvédelem témakörében.


Elvárások:

- aktív hallgatói státusz

- SZTE ÁJTK tanulmányok

- minimum 4 lezárt félév

- középfokú angol nyelvismeret

- felhasználói szintű MS Office ismeret


Előnyt jelent:

- szellemi tulajdon jogban, iparjogvédelemben való jártasság, vagy e területek iránti nagyfokú érdeklődés

- angol jogi szaknyelv (magas szintű) ismerete


Elvárt kompetenciák:

- jó szervezőkészség

- kapcsolatteremtő készség

- precizitás

- szorgalom

 

A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:

- fényképes szakmai Europass önéletrajz

- motivációs levél, melyben kérjük, hogy térjen ki tanulmányi terveire is.

A pályázatok benyújtásának módja:

- elektronikus úton az inno@rekt.szte.hu címre.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2017. november 30.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 16.
  18:00 - 20:00
  A Bűnügyi Tudományok Intézete 2018. október 16-án 18:00-tól tartja következő TDK ülését, amelynek keretében a BTI oktatója, meghívott előadója, Dr. Urbán Zoltán dandártábornok, Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőrfőkapitánya, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina, a BTI intézetvezető egyetemi tanára tart előadást, kerekasztal-beszélgetést a következő témában: "Designer drogok elleni küzdelem - tényleg büntetőjogi kérdés?" A BTI szeretettel vár minden érdeklődőt!
 • október 17.
  13:00 - 15:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • október 18.
  09:00 - 16:30
 • október 18.
  10:00 - 12:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!