Benjamin G. Davis professzor úr vendégelőadása az ÁJTK-n

2017. szeptember 29. és október 1. között Karunk vendége volt a Toledo-i egyetem jogi karának (School of Law) oktatója, Benjamin G. Davis professzor úr, aki angol nyelven tartott előadást a szerződések jogáról (Law of Contracts). A professzor úr rendszeres látogatója Karunknak, köszönhetően a két kar együttműködésének.


Benjamin_G._Davis_professzor_ur_vendegeloadasa_az_AJTK-n


Ezen együttműködés gyümölcseként jött létre 2005-ben az Amerikai Jogi Szakértő képzés és az Angolszász Jogi és Angol Jogi Szakfordító Szakjogász képzés, amely keretében minden szemeszterben egy vendégoktató érkezik a partneregyetemtől, hogy az angolszász jogrendszerek egy meghatározott témakörében tartson előadást.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00