Benjamin G. Davis professzor úr vendégelőadása az ÁJTK-n

2017. szeptember 29. és október 1. között Karunk vendége volt a Toledo-i egyetem jogi karának (School of Law) oktatója, Benjamin G. Davis professzor úr, aki angol nyelven tartott előadást a szerződések jogáról (Law of Contracts). A professzor úr rendszeres látogatója Karunknak, köszönhetően a két kar együttműködésének.


Benjamin_G._Davis_professzor_ur_vendegeloadasa_az_AJTK-n


Ezen együttműködés gyümölcseként jött létre 2005-ben az Amerikai Jogi Szakértő képzés és az Angolszász Jogi és Angol Jogi Szakfordító Szakjogász képzés, amely keretében minden szemeszterben egy vendégoktató érkezik a partneregyetemtől, hogy az angolszász jogrendszerek egy meghatározott témakörében tartson előadást.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00