Benjamin G. Davis professzor úr vendégelőadása az ÁJTK-n

2017. szeptember 29. és október 1. között Karunk vendége volt a Toledo-i egyetem jogi karának (School of Law) oktatója, Benjamin G. Davis professzor úr, aki angol nyelven tartott előadást a szerződések jogáról (Law of Contracts). A professzor úr rendszeres látogatója Karunknak, köszönhetően a két kar együttműködésének.


Benjamin_G._Davis_professzor_ur_vendegeloadasa_az_AJTK-n


Ezen együttműködés gyümölcseként jött létre 2005-ben az Amerikai Jogi Szakértő képzés és az Angolszász Jogi és Angol Jogi Szakfordító Szakjogász képzés, amely keretében minden szemeszterben egy vendégoktató érkezik a partneregyetemtől, hogy az angolszász jogrendszerek egy meghatározott témakörében tartson előadást.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00