IMG_4922_cover

Dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanár, az életműdíját és a tiszteletére írt tanulmánykötetet vehette át, a 2017. október 12-én őt köszöntő ünnepi tudományos ülésen.

Dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanárt köszöntötték az ország minden részéről őt ünnepelni, Szegedre látogató kollégái, egykori tanítványai, tisztelői, barátai, valamint a családtagok, a tiszteletére, jogászi pályafutása 60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi ülésen.


Tothne_60_01
A képre kattintva Galéria nyílik!
 

Professzor Asszony ezen jeles alkalomból vehette át - mintegy a pályafutása megkoronázásaként -, az életműdíjat, valamint a tiszteletére készült ünnepi kötetet, melyben 46 kolléga köszöntötte tanulmányával az ünnepeltet.


Tothne_60_02
A képre kattintva Galéria nyílik!


Professzor Asszony jogászgenerációkat tanított a családi jog és polgári jog rejtelmeire évtizedeken át, neve a szegedi jogászképzésben a családjoggal "forrt össze".


Tothne_60_03
A képre kattintva Galéria nyílik!


Szeretettel és hálával köszöntötték intézeti kollégái, úgy is mint egykori tanítványai, még további örömteli éveket, szakmai munkát, és nagyon jó egészséget kívánva.


Tothne_60_04
A képre kattintva Galéria nyílik!

Fotók: Erdélyi Szabolcs