IMG_4922_cover

Dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanár, az életműdíját és a tiszteletére írt tanulmánykötetet vehette át, a 2017. október 12-én őt köszöntő ünnepi tudományos ülésen.

Dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter c. egyetemi tanárt köszöntötték az ország minden részéről őt ünnepelni, Szegedre látogató kollégái, egykori tanítványai, tisztelői, barátai, valamint a családtagok, a tiszteletére, jogászi pályafutása 60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi ülésen.


Tothne_60_01
A képre kattintva Galéria nyílik!
 

Professzor Asszony ezen jeles alkalomból vehette át - mintegy a pályafutása megkoronázásaként -, az életműdíjat, valamint a tiszteletére készült ünnepi kötetet, melyben 46 kolléga köszöntötte tanulmányával az ünnepeltet.


Tothne_60_02
A képre kattintva Galéria nyílik!


Professzor Asszony jogászgenerációkat tanított a családi jog és polgári jog rejtelmeire évtizedeken át, neve a szegedi jogászképzésben a családjoggal "forrt össze".


Tothne_60_03
A képre kattintva Galéria nyílik!


Szeretettel és hálával köszöntötték intézeti kollégái, úgy is mint egykori tanítványai, még további örömteli éveket, szakmai munkát, és nagyon jó egészséget kívánva.


Tothne_60_04
A képre kattintva Galéria nyílik!

Fotók: Erdélyi Szabolcs

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00