boritokep

Az igazságszolgáltatási és közigazgatási hivatásrendek történetét bemutató konferencia a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában

2017. október 6-án a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában rendezték meg a „Hivatásrendek történetének vizsgálata az igazságszolgáltatásban és a közigazgatásban” elnevezésű konferenciát.


Hivatasrendek_konferencia
A képre kattintva Galéria nyílik!
 

A tudományos tanácskozáson az SZTE Magyar Jogtörténeti Tanszékén létrejött Államtudományi Kutatóműhely kutatói mutatták be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem támogatásával megvalósuló pályázat első félévében végzett munkáját.


Meghívó letöltése.


A konferencia a KÖFOP-2.1.2.-VEKOP-15-2016-00001 - A jó kormányzást megalapozó közszolgálat fejlesztés című projekt keretében valósult meg. A rendezvény programja az alábbi linken érhető el.
Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00