I. helyezés a Dr. Bárczi Zoltán EU Közösségi Jog Alapítvány pályázatán

Hasznos Viktória, a Civilisztikai Tudományok Intézetének első éves doktorandusz hallgatója első helyezést ért el „A szellemi tulajdon védelmének jogharmonizációs kérdései az Európai Unióban, út az egységes hatályú európai szabadalom felé“ c. tanulmányával a Dr. Bárczi Zoltán EU Közösségi Jog Alapítvány által kiírt pályázaton.

Hasznos_Viktoria_001

A pályázaton részt vehetett valamennyi magyarországi állam- és jogtudományi karon jelenleg tanuló, illetve 2016 tavaszán végzett joghallgató – ideértve a szakjogászi képzésben, jogi továbbképzésben részt vevő hallgatókat is –, aki kiemelkedő eredményt ért el az uniós jog elsajátításában.

Hasznos_Viktoria_002

A díjátadóra 2017. szeptember 11-én ünnepélyes keretek között került sor az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának tanévnyitóján. Témavezető: Dr. Görög Márta

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00