Ajtk_csapat

ÁJTK vs. GTK - A jogász és közgazdász oktatók focicsapatainak összecsapása az ÁSZ-Napon

Az ÁSZ-Nap alkalmából 2018. április 19-én a Hallgatói Önkormányzat felkérésére a szegedi Jogi Kar és a Gazdaságtudományi Kar oktatóinak csapatai egy 2x15 perces mérkőzésen labdarúgásban mérték össze erejüket. A verőfényes napsütésben Pongó Tamás góljával szerezték meg a vezetést a jogászok, amelyet követően Tóth Géza szemfüles találattal kettőre növelte az előnyüket. Mindkét csapat masszívan védekezett, így a közgazdászok büntetőből tudták csökkenteni a hátrányukat. Pongó Tamás sistergős bombája ismételten utat talált a közgázosok hálójába, így 3-1-re vezettek a második félidő közepén a jurátusok. A találkozó végén Gyurkovics János remek helyzetfelismerésével megint csak egyre csökkentette a különbséget, így a meccs vége igen izgalmasan alakult, de újabb gól már nem esett. A jó hangulatú összecsapáson szoros küzdelemben tehát 3-2-es diadalt aratott a jogi kari oktatókból verbuválódott csapat a szép számú közönség előtt. Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették a két tudományterület oktatói számára, hogy megméressék magukat!

 

ajtk_vs._gtk
Közös csapatképen az ÁJTK és a GTK oktatói


GTK oktatói csapat: Málovics György (egyetemi docens), Máté Andor (PhD hallgató), Szládek Dániel (PhD hallgató), Huszár Sándor (tanársegéd), Gyurkovics János (tanársegéd), Beyene Sisay Demissew (PhD hallgató), Kisznyér Péter (megbízott oktató)

 

ÁJTK oktatói csapat: Tóth Géza (PhD hallgató), Hegyes Péter (adjunktus), Császár Mátyás (adjunktus), Pongó Tamás (tanársegéd), Pászka Imre (PhD hallgató), Erdélyi Szabolcs (informatikus), Pétervári Máté (tanársegéd)

 

Gólszerzők: Pongó Tamás (2x), Tóth Géza, Málovics György (büntető), Gyurkovics János

 

Pétervári Máté

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00