Ajtk_csapat

ÁJTK vs. GTK - A jogász és közgazdász oktatók focicsapatainak összecsapása az ÁSZ-Napon

Az ÁSZ-Nap alkalmából 2018. április 19-én a Hallgatói Önkormányzat felkérésére a szegedi Jogi Kar és a Gazdaságtudományi Kar oktatóinak csapatai egy 2x15 perces mérkőzésen labdarúgásban mérték össze erejüket. A verőfényes napsütésben Pongó Tamás góljával szerezték meg a vezetést a jogászok, amelyet követően Tóth Géza szemfüles találattal kettőre növelte az előnyüket. Mindkét csapat masszívan védekezett, így a közgazdászok büntetőből tudták csökkenteni a hátrányukat. Pongó Tamás sistergős bombája ismételten utat talált a közgázosok hálójába, így 3-1-re vezettek a második félidő közepén a jurátusok. A találkozó végén Gyurkovics János remek helyzetfelismerésével megint csak egyre csökkentette a különbséget, így a meccs vége igen izgalmasan alakult, de újabb gól már nem esett. A jó hangulatú összecsapáson szoros küzdelemben tehát 3-2-es diadalt aratott a jogi kari oktatókból verbuválódott csapat a szép számú közönség előtt. Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették a két tudományterület oktatói számára, hogy megméressék magukat!

 

ajtk_vs._gtk
Közös csapatképen az ÁJTK és a GTK oktatói


GTK oktatói csapat: Málovics György (egyetemi docens), Máté Andor (PhD hallgató), Szládek Dániel (PhD hallgató), Huszár Sándor (tanársegéd), Gyurkovics János (tanársegéd), Beyene Sisay Demissew (PhD hallgató), Kisznyér Péter (megbízott oktató)

 

ÁJTK oktatói csapat: Tóth Géza (PhD hallgató), Hegyes Péter (adjunktus), Császár Mátyás (adjunktus), Pongó Tamás (tanársegéd), Pászka Imre (PhD hallgató), Erdélyi Szabolcs (informatikus), Pétervári Máté (tanársegéd)

 

Gólszerzők: Pongó Tamás (2x), Tóth Géza, Málovics György (büntető), Gyurkovics János

 

Pétervári Máté

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 16.
  18:00 - 20:00
  A Bűnügyi Tudományok Intézete 2018. október 16-án 18:00-tól tartja következő TDK ülését, amelynek keretében a BTI oktatója, meghívott előadója, Dr. Urbán Zoltán dandártábornok, Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőrfőkapitánya, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina, a BTI intézetvezető egyetemi tanára tart előadást, kerekasztal-beszélgetést a következő témában: "Designer drogok elleni küzdelem - tényleg büntetőjogi kérdés?" A BTI szeretettel vár minden érdeklődőt!
 • október 17.
  13:00 - 15:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • október 18.
  09:00 - 16:30
 • október 18.
  10:00 - 12:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!