Legyel_Te_is_a_Jogi_Kar

Legyetek TI a Jogi Kar új arcai!

Ha szeretnél Te is az SZTE ÁJTK új arca lenni, jelentkezz egy fotóval és egy néhány soros bemutatkozóval április 23-ig az alábbi e-mail címen Patyi Zsófiánál: drpatyizsofia@gmail.com

Kedves Hallgatók!

 

Nem csak az SZTE ÁJTK épülete, de online profilja is megújul a közeljövőben.

Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy milyen mosolygós hallgatóink vannak, milyen mérföldköveket élhetnek át a Jogi Kar hallgatói, milyen gyümölcsöző kapcsolat is kialakulhat az oktatók és hallgatók között – egyszóval megmutatnánk, kik is vagyunk valójában.


Legyel_Te_is_a_Jogi_Kar_Arcainstagramfollowers


Ehhez RÁTOK van szükségünk, az SZTE ÁJTK hallgatóira!


A kiválasztott személyeknek mindössze másfél órát kellene ránk áldozniuk, a ’feladat’ a következő lenne:

  • légy önmagad, légy igazi joghallgató,
  • kérj egy kávét a harmadik emeleti büfében,
  • időzz az épület előtti padon a következő órára várva,
  • ülj be egy kávézóba ZH után a barátokkal,
  • konzultálj az oktatóiddal,
  • fogd a kezedben a szakdolgozatod,
  • hagyd, hogy mindezt megörökítsük!


A fotózások időtartama fél óra lenne személyenként, ezidő alatt készülnének beállított portréképek, pillanatfotók, illetve egy órahosszás csoportfotózásokra is sor kerülne – mind bandázó hallgatói csoportok mindennapjainak megörökítésére, mind egy-egy oktatáson részt vevő kiscsoport megörökítésére.

A fotókat az egyetem megújuló honlapján láthatjátok majd, illetve a Facebook- és Instagram felületén is – így csak akkor jelentkezz, ha nem zavar a nyilvánosság!


Természetesen minden „modell” megkapja digitális formában a róla készült képeket, így azon kívül, hogy öregbíthetitek az egyetem hírnevét, ingyen juthattok hozzá egy fiatalos lendületes fotózás élményéhez és profi fotókhoz.


A fotózásokra májusban és júniusban kerül sor, tudjuk, vizsgaidőszak, de pont ilyenkor esik jól néha egy délutánnyi kikapcsolódás, felfrissülés.


Ha szeretnél Te is az SZTE ÁJTK új arca lenni, jelentkezz egy fotóval és egy néhány soros bemutatkozóval április 23-ig az alábbi e-mail címen Patyi Zsófiánál: drpatyizsofia@gmail.com