mir-whitebg

Öt éves a MIR program!

2018. December 7-én megünnepeltük a MIR, vagyis az angol nyelvű nemzetközi tanulmányok mesterszak ötödik születésnapját.


Tekintsük át gyorsan ezt a kiváló elmúlt öt évet:

  • A MIR program továbbra is az első és az egyetlen olyan nemzetközi tanulmányok mesterképzés, amelyet jogi kar gondoz.
  • A világ minden táján jelenleg 55 diplomásunk dolgozik számon különböző szakmai minőségben. Sokan közülük minisztériumoknál, nagykövetségeken, NGO-knál, egyetemeken, valamint nemzetközi szervezeteknél, míg mások pedig kis- és középvállalkozásokban vállalnak szerepeket (kereskedelem, ipar, szolgáltatási szektor).
  • Jelenleg 53 diákunk fedezi fel a nemzetközi tanulmányok rejtett kincseit, akik Koszovóból, Ecuadorból, Egyiptomból, Grúziából (Georgiából), Magyarországról, Laoszból, Montenegróból, Nigériából, Oroszországból, Dél-Afrikából, Szíriából és Törökországból érkeztek.
  • Szervezetünk többszáz tudományos rendezvényt promotál, beleértve az általunk szervezett hallgatói eseményeket, a MIRACLE tudományos előadásokat is.
  • Több mint 20 oktatónk – tudósok, jogászok, diplomaták és szakértők – járulnak hozzá a MIR tanterv oktatásához.

 

MIR_5Hálásak vagyunk a Szegedi Tudományegyetemnek, az Állam- és Jogtudományi Karnak, s nem utolsó sorban pedig a Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézetének, hogy ilyen kiváló lehetőséget nyújtanak a jövő nemzetközi kapcsolatok szakértőinek.


Köszönettel tartozunk továbbá a kar tanulmányi adminisztációjának, oktatóinknak, és természetesen hallgatóinknak is.


Sikerünk természetesen közös. Köszönjük, hogy együtt dolgozhatunk.

 

Tekintse meg honlapunkat, ha többet szeretne megtudni a MIR-ről.