White_bg

JOGKLINIKA 2018-BAN IS!

E félévben ismét jelentkezhettek a Jogklinikai programra!

Kedves Hallgatók!


A program, hasonlóan a korábbi évekhez, olyan gyakorlatorientált képzési lehetőséget biztosít, amely az eddig megszerzett elméleti tudást „élesben” jogesetekkel és ügyfelekkel teszi próbára. Amennyiben többet szeretnél megtudni a programról, illetve a gyakorlati helyeket biztosító civil szervezetekről, látogass el Facebook oldalunkra is.
Nevtelen_melleklet_00079
Az elméleti alapokat átadó tömbösített előadásra 2018. február 13–14–15-én kerül sor. Itt gyakorlati szakemberekkel találkozhattok, akik segítséget nyújtanak későbbi munkátokhoz.

Az elméleti képzés követően a Jogklinika II. és III. tárgyat felvett hallgatókkal közösen, a félév során látogathattok ki együttműködő partner-intézményeinkhez. Tekintettel arra, hogy a Jogklinika kurzus az egyetemi tanrendbe integrált fakultatív tárgy, így 2 kredittel honoráljuk a lelkes hallgatókat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, jelentkezzetek bátran!Dr. Kálmán Renáta
programfelelős

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00