White_bg

JOGKLINIKA 2018-BAN IS!

E félévben ismét jelentkezhettek a Jogklinikai programra!

Kedves Hallgatók!


A program, hasonlóan a korábbi évekhez, olyan gyakorlatorientált képzési lehetőséget biztosít, amely az eddig megszerzett elméleti tudást „élesben” jogesetekkel és ügyfelekkel teszi próbára. Amennyiben többet szeretnél megtudni a programról, illetve a gyakorlati helyeket biztosító civil szervezetekről, látogass el Facebook oldalunkra is.
Nevtelen_melleklet_00079
Az elméleti alapokat átadó tömbösített előadásra 2018. február 13–14–15-én kerül sor. Itt gyakorlati szakemberekkel találkozhattok, akik segítséget nyújtanak későbbi munkátokhoz.

Az elméleti képzés követően a Jogklinika II. és III. tárgyat felvett hallgatókkal közösen, a félév során látogathattok ki együttműködő partner-intézményeinkhez. Tekintettel arra, hogy a Jogklinika kurzus az egyetemi tanrendbe integrált fakultatív tárgy, így 2 kredittel honoráljuk a lelkes hallgatókat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, jelentkezzetek bátran!Dr. Kálmán Renáta
programfelelős

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00

Legolvasottabb