DSC_0040_cover

Szegedi siker a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Pályázatán

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság fennállásának ötödik és az első magyar adatvédelmi törvény megszületésének huszonötödik évfordulója alkalmából meghirdetett pályázatán Stricz Walter Roland 2. helyezést ért el „Az információs jogok szabályozása a magyar jogrendszerben, kitérve az üzleti titok kérdéskörére” című pályaművével (témavezető: Prof. Dr. Görög Márta) míg Szecskó Enikőt 3. helyezéssel jutalmazták az „Adatvédelem a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységének körében” című dolgozatáért. (témavezető: Dr. Sulyok Márton)

20180129_162148

A díjakat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke Dr. Péterfalvi Attila adta át. Az Elnök Úr kiemelte, hogy az első helyet nem osztották ki, így elismerésben csak Karunk hallgatói részesültek.


A Díjátadóra a NAIH főépületében (Szilágyi Erzsébet Fasor 22/C) került sor. A díjak kiosztását megelőzően bemutatásra került a NAIH „Kulcsocska a net világához!” című kiadványa, amely a legfiatalabb generációkat érintő veszélyforrásokat hivatott feltérképezni.


Az eseményt követően a helyezettek a NAIH vendégei voltak egy állófogadás keretében.

 

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00

Legolvasottabb