DSC_0040_cover

Szegedi siker a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Pályázatán

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság fennállásának ötödik és az első magyar adatvédelmi törvény megszületésének huszonötödik évfordulója alkalmából meghirdetett pályázatán Stricz Walter Roland 2. helyezést ért el „Az információs jogok szabályozása a magyar jogrendszerben, kitérve az üzleti titok kérdéskörére” című pályaművével (témavezető: Prof. Dr. Görög Márta) míg Szecskó Enikőt 3. helyezéssel jutalmazták az „Adatvédelem a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységének körében” című dolgozatáért. (témavezető: Dr. Sulyok Márton)

20180129_162148

A díjakat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke Dr. Péterfalvi Attila adta át. Az Elnök Úr kiemelte, hogy az első helyet nem osztották ki, így elismerésben csak Karunk hallgatói részesültek.


A Díjátadóra a NAIH főépületében (Szilágyi Erzsébet Fasor 22/C) került sor. A díjak kiosztását megelőzően bemutatásra került a NAIH „Kulcsocska a net világához!” című kiadványa, amely a legfiatalabb generációkat érintő veszélyforrásokat hivatott feltérképezni.


Az eseményt követően a helyezettek a NAIH vendégei voltak egy állófogadás keretében.

 

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00