DSC_0040_cover

Szegedi siker a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Pályázatán

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság fennállásának ötödik és az első magyar adatvédelmi törvény megszületésének huszonötödik évfordulója alkalmából meghirdetett pályázatán Stricz Walter Roland 2. helyezést ért el „Az információs jogok szabályozása a magyar jogrendszerben, kitérve az üzleti titok kérdéskörére” című pályaművével (témavezető: Prof. Dr. Görög Márta) míg Szecskó Enikőt 3. helyezéssel jutalmazták az „Adatvédelem a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységének körében” című dolgozatáért. (témavezető: Dr. Sulyok Márton)

20180129_162148

A díjakat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke Dr. Péterfalvi Attila adta át. Az Elnök Úr kiemelte, hogy az első helyet nem osztották ki, így elismerésben csak Karunk hallgatói részesültek.


A Díjátadóra a NAIH főépületében (Szilágyi Erzsébet Fasor 22/C) került sor. A díjak kiosztását megelőzően bemutatásra került a NAIH „Kulcsocska a net világához!” című kiadványa, amely a legfiatalabb generációkat érintő veszélyforrásokat hivatott feltérképezni.


Az eseményt követően a helyezettek a NAIH vendégei voltak egy állófogadás keretében.

 

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00