Rektori_epulet

A Szegedi Tudományegyetem új vezetői és kitüntetett személyiségei számára Szabó Gábor rektor a felsőoktatási intézmény 2018. június 27-i ünnepségén nyújtotta át a rangos elismeréseket kifejező okleveleket.

TANSZÉKVEZETŐI megbízást kapott 2018. július 1-től az SZTE Állam- és Jogtudományi Karra Dr. Balogh Elemér egyetemi tanár – a tanszék jelenlegi vezetője – az Európai Jogtörténeti Tanszékre; Dr. Homoki-Nagy Mária egyetemi tanár – a tanszék jelenlegi vezetője – a Magyar Jogtörténeti Tanszékre; Dr. Molnár Judit egyetemi docens a Politológiai Tanszékre.

Professor Emeritus oklevelét vette át Dr. Nagy Ferenc az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézetének nyugalmazott egyetemi tanára.


page


Kiemelkedően eredményes szakmai munkájuk, illetve egyetemi közéleti, tevékenységük elismeréséül REKTORI ELISMERŐ OKLEVÉL kitüntetésben részesült az SZTE Állam- és Jogtudományi Karon Skultétiné Vőneki Zsuzsanna ügyviteli alkalmazott, az Alkotmányjogi Tanszéken több mint huszonöt éven keresztül végzett, az oktatást és kutatást segítő lelkiismeretes munkájának elismeréséül.


Az eredeti cikk az SZTE honlapján képgalériával.