Szeretszés tudsz érvelni? Itt a helyed!

FELHÍVÁS JOGHALLGATÓKNAK

A Dr. Nagy László Alapítvány 2018-ban is meghirdeti a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt.

capture-20181005-150908

A verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges joghallgatóknak a képességeik bemutatására a magas szintű jogászi érvelésben és egyben hozzájáruljon a fiatalon elhunyt zseniális ügyvéd, dr. Nagy László István emlékének megőrzéséhez.


A verseny időpontja: 2018. november 7-8.

Jelentkezési határidő: 2018. október 24.


A verseny főnyereménye a Dr. Nagy László Díj és pénzjutalom mellett háromhetes londoni és budapesti szakmai gyakorlat egy nemzetközi ügyvédi irodában. A verseny második és harmadik helyezettje pénzjutalomban részesül.

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán találhatók.


www.drnagylaszloalapitvany.hu

Facebook: Dr. Nagy László Alapítvány


A verseny védnökei DR. MENYHÁRD ATTILA az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának dékánja és DR. RÉTI LÁSZLÓ, a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke.


Várjuk a jelentkezőket!


Részletes tájékoztató letöltése.


NL_logoHírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00