big_data

KUTATÓI TRÉNING

Érdekel a Big Data elemzés? Érdekel az oktatáskutatás? A kutatói utánpótlás tréning keretein belül mindkét területtel megismerkedhetsz vagy fejlesztheted meglévő tudásod!

Az Oktatási Hivatal az EFOP-3.4.5-VEKOP-17-2017-00001 azonosító számú, „Rendszerszintű fejlesztések és hozzáférés bővítését szolgáló ágazati programok a felsőoktatásban” elnevezésű kiemelt projekt keretén belül két alkalommal kutatói utánpótlás tréninget szervez alap-, mester-, vagy doktori képzésben résztvevő hallgatók számára.


menu-20190215-113442


Időpontok és helyszínek:


2019. március 28-29., Budapest
2019. április 11-12., Miskolc


Fontos tudnod, hogy a kutatói tréningre kizárólag akkor tudjuk elfogadni a jelentkezésed, ha aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel és állandó lakcímed nem Pest megyei vagy budapesti.


A tréning célja:


20190215-113548A kétnapos tréning során megismertetjük veled a felsőoktatási ágazati adatbázisokat, a DPR-t (Diplomás Pályakövető Rendszer), továbbá a most fejlesztés alatt álló felsőoktatási kompetenciamérési rendszert, illetve a 2018-ban megvalósított kísérleti mérés eredményeit. A képzés során betekintést nyerhetsz a nagy adatbázisok különböző adatelemző módszereinek lehetőségeibe, valamint ezeket a DPR és a kompetencia kísérleti mérés adatbázisán gyakorolhatod. Ha lelkes és érdeklődő vagy, valamint érdekel ez a terület, akkor akár a jövőbeli terveidet együtt is építhetjük!


A tréning ingyenes:


Teljes ellátást biztosítunk, napi három étkezést, szállást, valamint finanszírozzuk a helyszínre utazás költségeit is.


Regisztráció: https://www.oktatas.hu/konfreg/!KonfReg/index.php/konfreg/index/kutatoi_trening_2019
Felmerülő kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a kutatoiutanpotlas@oh.gov.hu e-mail címen!


Mi várunk, itt a helyed!


Szechenyi

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb