2019. február 21-én egy újabb félév indult útjára a „KAPU” kínai-magyar cserediák programban

Az évnyitó ünnepségen 6 kínai hallgató vett részt, akik izgalommal és várakozással telve néznek az új félév elé. A diákok a következő partneregyetemeket képviselik: Beijing Foreign Studies University, Shanghai University of Political Science and Law és Xi’an Northwest University.


GATEWAY_Opening_ceremony_kep


Karunkat és a programot Dr. Varga Norbert programigazgató, Dr. Pongó Tamás programkoordinátor, valamint oktató kollégák képviselték. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint lényegesen gazdagabb szaktudással, valamint hazánkat és Európát illető kulturális ismerettel felvértezve utaznak haza a hallgatók. Ezen újabb félév kezdete is azt bizonyítja, hogy az oktatók és szervezők kitartó és eredményes munkája, amelyet évek óta folytatnak a program keretében, sikeres.


Hagyomány, hogy a ceremónia formális részét követően a diákok és az oktatók közös fényképet készítenek, nem volt ez másként most sem. Erre ezúttal az épület lépcsőfordulójában került sor. E közös fénykép szimbolizálja a két ország közötti szoros együttműködést.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb