IMG_5270_cover

Vas-, gyémánt és aranydiploma átadó az Állam- és Jogtudományi Karon

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara 2019. szeptember 19-én, csütörtökön 10.30 órakor tartotta díszoklevél átadó ünnepségét a Rektori Épület dísztermében.

A Szegedi Tudományegyetem Kitüntetéseiről és Kitüntető Címeiről szóló Szabályzat 35. §-ában foglaltakra figyelemmel a Kari Tanács díszoklevelet adományozhat az Egyetem azon volt hallgatójának, aki diplomáját 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) vagy legalább 75 (gránit) éve szerezte meg életpályája alapján közmegbecsülésre méltó, és szakmai munkájával, egész életútjával az Egyetem hírnevét öregbítette.

 

Web
A képre kattintva megtekinthetőek az esemény képei.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara, a Kari Tanács döntése értelmében 8 fő részére aranydiplomát, 5 fő részére gyémántdiplomát, továbbá 1 fő részére vasdiplomát adományozott.

 

Az ünnepségen a díszdiplomákat a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese, Prof. Dr. Gellén Klára, az Állam- és Jogtudományi Kar dékánja, Prof. Dr. Görög Márta, valamint Mészáros Balázs az SZTE ÁJTK Hallgatói Önkormányzatának elnöke adta át.

 

Vasdiplomát vehetett át:

Dr. Fleischmann József Mihály

 

Gyémánt jubileumi oklevélben részesültek:

Dr. Fekete Rudolf

Halmosi Károlyné dr. Horváth Mária Márta

Dr. Nagy Péter

Dr. Várhalmi Károly

Dr. Zlehovszki Ilona

 

Arany jubileumi oklevélben részesültek:

Dr. Balla Mária

Dr. Bartha István

Dr. Bartha Istvánné Dr. Sári Mária

Dr. Jánossy Ferencné dr. Kaáli-Nagy Zsuzsanna

Mészárosné Dr. Kuti Katalin

Dr. Pazár László

Dr. Szili Mihály

Dr. Vida János Péter