PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG - SZTE PROOF OF CONCEPT ALAP 2020

2020. évben az Egyetemi Innovációs Ökoszisztéma projekt keretén belül a Szegedi Tudományegyetem „Proof of Concept Alap” (továbbiakban PoC) címmel pályázatot hirdet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával

A PoC program célja az Egyetemen keletkezett, kutatási eredményekkel alátámasztott early-stage technológiák megvalósításának és piaci hasznosításának elősegítése.

A rendelkezésre álló keret összesen 60 millió forint, melyre a pályázók köre alapján az alábbi két kategóriában lehet jelentkezni a rendelkezésre álló forrás erejéig:

A. Kategória: Kutatói pályázat (maximum 7 millió forint)

B. Kategória: Hallgatói pályázat (maximum 3 millió forint)

 

Projekt időtartama: 3-7 hónap


Jelentkezés menete:


1. Regisztrációs adatlap kitöltése és továbbítása az inno@rekt.szte.hu email címre


2. Pályázati adatlap benyújtása


A sikeres regisztrációt követően a pályázati anyagot kizárólag elektronikus formában, az inno@rekt.szte.hu email címre 2020. augusztus 31. (hétfő) 24:00 óráig lehet benyújtani.

A beérkező pályázatokat a rendelkezésre álló pénzügyi keret 140%-ig tudjuk befogadni a Regisztrációs adatlapok beérkezési sorrendjében.


A pályázati kiírás teljes anyaga a kiírás napjától a következő linken keresztül érhető el.

A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdések esetén kérem, keresse bizalommal Koppány Enikő üzletfejlesztési menedzsert az alábbi elérhetőségeken:


Telefon: +36 70 636 68 00

E-mail: koppany.eniko@rekt.szte.hu

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb

2015. március 05.
2019. március 25.