ki_jut_messzebre

SportoLAW Szeged

SZTE Mozdulj! – Több egyéni kategóriában is helyezést értek el a programban résztvevő jogi kari dolgozók és alumnusok.

Az SZTE Sportközpont és az SZTE Alma Mater 2020. április 20. és május 18. között rendezte meg az SZTE Mozdulj! Programot, amellyel mozgásra, sportolásra buzdította a Szegedi Tudományegyetem dolgozóit, hallgatóit és alumnusait.


Nagy öröm volt számunkra, hogy Karunk nyerte el a Legaktívabb (legtöbb résztvevő) kar díjat a program során, és még nagyobb büszkeség töltötte el a jogi kari közösséget, ugyanis dolgozóink és alumnusaink 3 egyéni kategóriában is dobogós helyezést értek el.

 101702358_horz

A „Legsportosabb SZTE-s dolgozó (női)” kategóriában Lakatos Andrea, a Tanulmányi Osztály vezetője a III. helyezett lett, aki a program során 472 km-t tett meg kerékpárral.

A „Legsportosabb SZTE-s dolgozó (férfi)” kategóriában Gombos Jarmo, az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézetének doktorandusza, a III. helyezést érte el, aki a program során 329 km-t tett meg beltéri eszközön.

A „Legtöbbet gyalogló versenyző” díjat Dr. Mezey Róbert, Karunk oktatója nyerte el, 235 km-es eredményével.

 

Szívből gratulálunk a nyerteseknek és a programban résztvevőknek egyaránt, hiszen mindenki kimagasló eredményt ért el! Köszönjük az SZTE Mozdulj! Programban való példamutató részvételt!

 

Karunk dolgozói és alumnusai által elért eredményeket tartalmazó tartalom itt érhető el:

http://www.juris.u-szeged.hu/hirek-esemenyek/szte-ajtk-2020-majus/szte-mozdulj-jogi-kar?objectParentFolderId=26985

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb