“Határon átnyúló vitarendezési és igényérvényesítési lehetőségek az e-kereskedelem területén – hasznos tudnivalók vállalkozások és fogyasztók számára"

Az SZTE ÁJTK Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet által működtetett EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő Integrációs Klub rendezvényét az Enterprise Europe Network szegedi irodájával közösen szervezi meg online formában.


Nem érkezett meg a weben vásárolt termék? Hozzájárulás nélkül vontak le pénzt a bankkártyáról? A webáruház figyelmen kívül hagyja a garanciális jogok teljesítését? - A hosszadalmas és költséges bírósági út mellett számos alternatív vitarendezési lehetőség áll a vállalkozások és fogyasztók számára a határon átnyúló e-kereskedelem területén, amelyek ismerete csökkentheti az anyagi veszteségeket és hozzájárulhat a jogviták közös megelégedéssel, megegyezéssel történő lezárásához.

 

Előadó: Dr. Kriesch Attila főosztályvezető - ITM Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság – Európai Fogyasztói Központ


Időpont: 2020. szeptember 24. 14.00 óra

 

Amennyiben rendezvényünk felkeltette érdeklődését, kérem, részvételi szándékát jelezze az alábbi módok egyikén:

 

On-line regisztráció: www.u-szeged.hu/irsi/ed (Aktualitások menüpont)

E-mail: ed@irsi.u-szeged.hu

 

 

A regisztráltak a rendezvény előtt e-mail-ben kapják meg a szükséges linket.

 

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 


Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

Legolvasottabb