Eljárási díjak megfizetése

A fokozatszerzés eljárási díja

 

A fokozatszerzési eljárás jelenlegi eljárási díja: 110.000.- Ft. (Az eljárási díj 150.000.- Ft azok számára, akik más egyetemen szerezték meg az abszolutóriumot a doktori képzésben).

 

Az eljárási díj a fokozatszerzési eljárás megindításához kötődik, és független attól, hogy az eljárás sikeres-e vagy nem.

 

Esedékesség

 

A fokozatszerzés eljárási díja esedékes a fokozatszerzés megindításáról szóló határozat (Társadalomtudományi Doktori Tanács) meghozatalától számított 30 napon belül. A teljesítés elmaradása az eljárást megakasztja.

 

Befizetés

 

Az eljárási díj a Neptun tanulmányi nyilvántartó rendszerben kivetésre kerül, és azon keresztül fizetendő be. (Ha nehézséggel találkozik, kérjük jelezze a DI adminisztrátoránál).

 

Számla

 

A doktorjelölt a befizetett eljárási díj után számlát igényelhet a Hallgatói Szolgáltatói Irodánál.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00