Eljárási díjak megfizetése

A fokozatszerzés eljárási díja

 

A fokozatszerzési eljárás jelenlegi eljárási díja: 110.000.- Ft. (Az eljárási díj 150.000.- Ft azok számára, akik más egyetemen szerezték meg az abszolutóriumot a doktori képzésben).

 

Az eljárási díj a fokozatszerzési eljárás megindításához kötődik, és független attól, hogy az eljárás sikeres-e vagy nem.

 

Esedékesség

 

A fokozatszerzés eljárási díja esedékes a fokozatszerzés megindításáról szóló határozat (Társadalomtudományi Doktori Tanács) meghozatalától számított 30 napon belül. A teljesítés elmaradása az eljárást megakasztja.

 

Befizetés

 

Az eljárási díj a Neptun tanulmányi nyilvántartó rendszerben kivetésre kerül, és azon keresztül fizetendő be. (Ha nehézséggel találkozik, kérjük jelezze a DI adminisztrátoránál).

 

Számla

 

A doktorjelölt a befizetett eljárási díj után számlát igényelhet a Hallgatói Szolgáltatói Irodánál.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00

Legolvasottabb