International Week of Criminal Law

A Büntetőjogi és Büntető Eljárásjogi Tanszék az Erasmus-program keretében 2014. szeptember 22-26. között nemzetközi kurzust szervez számos külföldi partnerintézmény közreműködésével.

A kurzus során a meghívott külföldi előadók bemutatják saját országuk büntető igazságszolgáltatási rendszerét, valamint sor kerül egy kerekasztal-beszélgetésre is, ahol a következő húsz év várható tendenciáinak vizsgálatára kerül sor.

A rendezvény kredittel honorált fakultatív tárgy keretében is meghirdetésre kerül joghallgatók számára a 2014/15. tanév I. félévében: FK03070 Comparative Criminal Law / Strafrechtsvergleichung (Oktatók: Karsai Krisztina, Szomora Zsolt). A kurzusra a következő e-mail címen olyanok is jelentkezhetnek, akik a tárgyat kreditesen valamilyen oknál fogva nem tudják felvenni: andor.gal@juris.u-szeged.hu A tárgy teljesítése az előadások során elhangzottakból összeállított teszt kitöltésével történik.

A kurzuson való részvétel előnyt (többletpontszámot) jelent azok számára, akik a későbbiekben a Bűnügyi Tudományok modulba jelentkeznek az őszi modulválasztás során.

Az esemény részletes programja itt érhető el.

 

 

A Büntetőjogi és Büntető Eljárásjogi Tanszék munkatársai