Oktatás, vizsgák

Az általunk oktatott tárgyak nem csak a jogászképzés minden tagozatán kötelező kollégiumok, de a Karon folyó egyéb alap- és mesterszakok tantervében is helyet kapnak. Mindezeken túl a Tanszék oktatási tevékenysége kiterjed az Egyetem más karain (GTK, JGyPK, MFK) folyó képzésekben való részvételre is.

A jogászképzésben a Közigazgatási jog önálló záróvizsga-tantárgy. E vizsgának a tételsora is elérhető honlapunkról, csakúgy, mint a Tanszék más tárgyaiból teljesítendő vizsgák segédanyagai (témakörlisták, tételsorok, kötelező irodalom- és jogszabályjegyzékek).

Az általunk oktatott tárgyakhoz a segédanyagokat (tanulmányok, könyvrészletek, diasorok) igyekszünk elektronikus formában is a hallgatók (és minden más érdeklődő) számára elérhetővé tenni.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00