Oktatás, vizsgák

Az általunk oktatott tárgyak nem csak a jogászképzés minden tagozatán kötelező kollégiumok, de a Karon folyó egyéb alap- és mesterszakok tantervében is helyet kapnak. Mindezeken túl a Tanszék oktatási tevékenysége kiterjed az Egyetem más karain (GTK, JGyPK, MFK) folyó képzésekben való részvételre is.

A jogászképzésben a Közigazgatási jog önálló záróvizsga-tantárgy. E vizsgának a tételsora is elérhető honlapunkról, csakúgy, mint a Tanszék más tárgyaiból teljesítendő vizsgák segédanyagai (témakörlisták, tételsorok, kötelező irodalom- és jogszabályjegyzékek).

Az általunk oktatott tárgyakhoz a segédanyagokat (tanulmányok, könyvrészletek, diasorok) igyekszünk elektronikus formában is a hallgatók (és minden más érdeklődő) számára elérhetővé tenni.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00