Oktatás, vizsgák

Az általunk oktatott tárgyak nem csak a jogászképzés minden tagozatán kötelező kollégiumok, de a Karon folyó egyéb alap- és mesterszakok tantervében is helyet kapnak. Mindezeken túl a Tanszék oktatási tevékenysége kiterjed az Egyetem más karain (GTK, JGyPK, MFK) folyó képzésekben való részvételre is.

A jogászképzésben a Közigazgatási jog önálló záróvizsga-tantárgy. E vizsgának a tételsora is elérhető honlapunkról, csakúgy, mint a Tanszék más tárgyaiból teljesítendő vizsgák segédanyagai (témakörlisták, tételsorok, kötelező irodalom- és jogszabályjegyzékek).

Az általunk oktatott tárgyakhoz a segédanyagokat (tanulmányok, könyvrészletek, diasorok) igyekszünk elektronikus formában is a hallgatók (és minden más érdeklődő) számára elérhetővé tenni.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00