ajtk_karrier_kiemelt_nagy

Partnertalálkozók és fórumok szervezése

Rendezvényeink szervezésével olyan fórumot kívánunk biztosítani, ahol a hallgatók a karon végzett és sikeresen elhelyezkedett jogászokkal találkozhatnak.

A SZTE ÁJTK Karrier Iroda - a szakmai gyakornoki programmal összefüggésben - olyan fórumokat szervez, ahol a korábbi gyakornokok mutatják be munkahelyi tapasztalataikat az érdeklődőknek, és válaszolnak az esetleges kérdésekre.

 

Az Iroda minden év tavaszán partnertalálkozót tart a klasszikus jogász hivatásrendek képviselőinek részvételével, ahol a hallgatók az elhelyezkedéshez, karriertervezéshez kaphatnak információkat.

A partnertalálkozók szervezésével lehetőséget kívánunk biztosítani a hallgatók számára a karon végzett és sikeresen elhelyezkedett jogászokkal való megismerkedésre, melynek során fókuszcsoportos beszélgetés keretében információt cserélhetnek a „nagyokkal”.


A legutóbbi partnertalálkozó meghívott vendégei voltak 2015. május 5-én:


Dr. Görög Márta egyetemi docens, az SZTE marketing és kommunikációs igazgatója, a Karrier Iroda volt vezetője


Dr. Harangozó Attila a Szegedi Ítélőtábla elnöke


Dr. Herédi Edit, Szeged Megyei Jogú Város aljegyzője


Dr. Juhász Tünde, Csongrád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja


Dr. Kertész József,  a Szegedi Ügyvédi Kamara elnöke


Dr. Kopasz Zsolt, a Csongrád Megyei Főügyészség megbízott főügyésze


Dr. Lukács János dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Csongrád Megye rendőr-főkapitánya, Karunk címzetes egyetemi docense


Dr. Papp István, a Nemzeti Adó – és Vámhivatal Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának főigazgatója


Dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke

 

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00