Tájékoztató az Üzleti Jogi Modulról

MODUL3


A modulra azon hallgatók jelentkezését várjuk, akik kiemelt érdeklődést mutatnak az üzleti élet, a gazdaság és a kereskedelem jogi kérdései iránt. A képzés a gyakorlatorientált oktatási módszert helyezi a középpontba, amely ismeretekkel a végzett hallgatók a gyakorlatban azonnal hasznosítható, naprakész tudás birtokába kerülnek. A modulon a gazdasági és üzleti élet területén tevékenykedő jogi szakemberek, a hivatásrendek kiváló képviselői is előadást tartanak, ezzel is közelebb hozva a végzés előtt álló hallgatókat a jogalkalmazói pályához.


Az Intézet napjaink modern üzleti modelljeire reflektálva, a technológiai fejlődés és az innovatív fejlesztések megjelenésére is tekintettel alakította ki előremutató képzési struktúráját.


Az Üzleti Jogi Modul a jogász diploma mellé bármely jogi munkaterületen és hivatásrendben hasznosítható, piac- és versenyképes ismereteket tanúsító betétlapot ad, amely jelentősen növelheti a végzett hallgatók elhelyezkedési esélyeit.


A modulra maximum 20 fő kerül felvételre, a Polgári Jog I-IV., valamint a Munkajog I-I. tárgyak tanulmányi eredménye alapján.


A modullal kapcsolatos esetleges kérdéseikkel, érdeklődésükkel keressék Dr. Gellén Klára intézetvezetőt a következő elérhetőségen: gellen@juris.u-szeged.hu.


A modulba tartozó tárgyak megtekinthetőek: itt.


Várjuk az érdeklődő Hallgatókat!


Üzleti Jogi Intézet