Kari kiadványok

Bevezetés

Karunk büszke arra, hogy az általunk kínált képzések mögött megalapozott szakmai tudást biztosító, kiváló helyi erőkből álló oktatói kar áll, akik méltán az elődeink által támasztott magas követelményekhez, rendszeresen jelentetnek meg cikkeket, tanulmányokat, mind hazai, mind, pedig nemzetközi folyóiratokban.


A magas szintű szakmai színvonalat tovább emelik azok az ugyancsak oktatóink által összeállított, és megjelentetett könyvek, tankönyvek, melyek nemcsak hallgatóink eredményes képzését szolgálják, hanem a nagyobb terjedelmű tudományos eredmények széles körű megismerését is elősegítik.


Az aktív publikációs tevékenységhez a Kar minden lehetőséget, és segítséget megad azáltal, hogy saját kiadványai keretében vagy más kiadókkal együttműködve biztosítja az elkészült tudományos munkák megjelentetését.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00