Summer schools of the CIFE

Summer schools of the CIFE
2017. március 01.

The Centre international de formation européenne offers a Summer University Programme for students of post-secondary education and young professionals, in various countries in Europe. A wide variety of experts, including academics, social scientists and practitioners from all around the world, will teach in this programme.

 

Please find attached some information about the sessions organised during the whole summer.

 

We would be happy if you could forward this information to the relevant departments or post it where students will have a chance to see it. The interested students have to contact me to receive the registration form.

www.cife.eu Index «Programme universitaire d’été » « Summer University Programme »

 

 

The earlier the registration form is sent in, the best financial conditions they may have! Candidates with the status of students are considered first.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00