Summer schools of the CIFE

Summer schools of the CIFE
2017. március 01.

The Centre international de formation européenne offers a Summer University Programme for students of post-secondary education and young professionals, in various countries in Europe. A wide variety of experts, including academics, social scientists and practitioners from all around the world, will teach in this programme.

 

Please find attached some information about the sessions organised during the whole summer.

 

We would be happy if you could forward this information to the relevant departments or post it where students will have a chance to see it. The interested students have to contact me to receive the registration form.

www.cife.eu Index «Programme universitaire d’été » « Summer University Programme »

 

 

The earlier the registration form is sent in, the best financial conditions they may have! Candidates with the status of students are considered first.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00