Elindult a Gateway program újabb szemesztere

Idén márciusban a shanghai egyetem 11 diákja kezdte meg, közel fél évig tartó tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

2013. március 21-én 9 órai kezdettel került sor a KAPU program második szemeszterének hivatalos megnyitójára a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Prof. Dr. Szabó Imre dékán úr köszöntő szavait követően a programban résztvevő tanárok mutatkoztak be a jelenléő diákok számára, akik ugyan a hosszú úttól kissé kimerülten, de annál nagyobb lelkededésel várták a program indulását.

110Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00