Elindult a Gateway program újabb szemesztere

Idén márciusban a shanghai egyetem 11 diákja kezdte meg, közel fél évig tartó tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

2013. március 21-én 9 órai kezdettel került sor a KAPU program második szemeszterének hivatalos megnyitójára a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Prof. Dr. Szabó Imre dékán úr köszöntő szavait követően a programban résztvevő tanárok mutatkoztak be a jelenléő diákok számára, akik ugyan a hosszú úttól kissé kimerülten, de annál nagyobb lelkededésel várták a program indulását.

110Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00