Jogi szakokleveles gazdasági szakember

 

Jogi szakokleveles gazdasági szakember (szakirányú továbbképzés)

 

Képzési terv


A képzés célja

hogy az agrár, a gazdaságtudományi, az informatikai, a műszaki, a természettudományi képzési területeken felsőfokú végzettséget szerzett szakemberek számára biztosítsa az alapképzettségükhöz kapcsolódó mindazon jogi ismeretek szervezett továbbképzés formájában történő megszerzését, amelyek birtokában hatékonyabban képesek vezetői, vállalkozói vagy más munkaterületeken jogi szaktudást is igénylő feladataik ellátására.

A képzés szakmai vezetője:

Dr. Farkas Csaba docens egyetemi docens

Végzettség

"Jogi szakokleveles…………………………………" (az agrár, a gazdaságtudományi, az informatikai, a műszaki, a természettudományi képzési területeken alapképzésben szerzett oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése pl. jogi szakokleveles mérnök, közgazdász, stb.)

A képzési idő

4 félév

Képzés jellemzője

levelező tagozatú képzés, őszi-tavaszi féléves rendszerben,

a képzési hely: Szeged

a tanórák időpontja jellemzően péntek délután és szombat délelőtt (hétvégenként 4 - 8 óra), félévente kb. 10-12 hétvége.

Költségtérítés jelenlegi összege

I., II., III. félév: 120.000.- Ft/félév. IV. félév: 60.000 Ft/félév.

A felvétel előfeltétele

az agrár, a gazdaságtudományi, az informatikai, a műszaki, a természettudományi képzési területeken alapképzésben szerzett oklevél és szakképzettség, illetve a fenti képzési területeken szerzett főiskolai vagy egyetemi végzettség. Felvételi vizsga nincs.

Jelentkezési határidő

2018. augusztus 31.

A képzés kezdete
2018. szeptember 14.

Felvilágosítás

Civilisztikai Tudományok Intézetet

6721 Szeged, Bocskai 10-12. I. emelet

Tel.: 36/62-544-027

e-mail: civilisztika@juris.u-szeged.hu

Egyéb információk
A képzés 4. félévében a költségtérítés összege: 60.000 Ft.
Jelentkezés
Elektronikus jelentkezés.
Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. 16:45 - 21. 12:00
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • szeptember 28.
  11:00 - 12:30
 • szeptember 28.
  17:00 - 21:00