Új Kari Erasmus koordinátor

Tisztelt Hallgatók!


2017. szeptember 1-től Juhász Krisztina veszi át a kari Erasmus koordinátor feladatainak az ellátását. A pályáztatással, a tanulmányi szerződések megkötésével és bármely módosításával, a hazaérkezést követő kreditelismertetéssel és bármely további adminisztratív/koordinatív feladattal összefüggésben szíveskedjenek a tanárnőt közvetlenül a juhaszk@polit.u-szeged.hu címen keresni.

Juhasz_K-Erasmus

A magam részéről pedig, jó négy éves kari Erasmus koordinátori feladataim ellátását követően, mindenki eddigi munkáját és együttműködését megköszönve azzal búcsúzok e területtől, hogy attól nem válok el egyáltalán, mivel nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettesként arra törekszek majd, hogy a programot tovább mélyítsem, például újabb partnerek bevonásával a mobilitás és szakmai gyakorlat kapcsán. Mindenkinek sok sikert kívánok az ösztöndíjas időszakhoz!

 

Tisztelettel,

Mezei Péter

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

  • február 22.
    15:00 - 17:00
  • február 28.
    17:55 - 19:30
    Szalai Anikó, az SZTE ÁJTK adjunktusa Hétköznapi nemzetközi jog című előadásában kifejti: általában az emberek úgy gondolják, hogy a nemzetközi jog egy elvont szelete a jognak, amely a külföldiekre, másokra vonatkozik, de a mi hétköznapjainkat biztosan nem érinti. A nemzetközi jog azóta létezik, amióta államok vannak. Ez a jogterület eredetileg az államok közötti kapcsolatok rendezését szolgálta, azonban a technikai és társadalmi fejlődés elvezetett a nemzetközi jog kiszélesedéséhez. Kibővült a nemzetközi jog alanyainak köre, így az államok és nemzetközi szervezetek mellett ide soroljuk az embereket, sőt mostanában már a gazdasági társaságokat is. A nemzetközi jog áthatja a mindennapi életünket, onnantól kezdve, hogy bekapcsoljuk reggel a telefonunkat, megesszük a banánunkat és munkába megyünk, odáig, hogy este megnézzük a híreket.

Legolvasottabb