Új Kari Erasmus koordinátor

Tisztelt Hallgatók!


2017. szeptember 1-től Juhász Krisztina veszi át a kari Erasmus koordinátor feladatainak az ellátását. A pályáztatással, a tanulmányi szerződések megkötésével és bármely módosításával, a hazaérkezést követő kreditelismertetéssel és bármely további adminisztratív/koordinatív feladattal összefüggésben szíveskedjenek a tanárnőt közvetlenül a juhaszk@polit.u-szeged.hu címen keresni.

Juhasz_K-Erasmus

A magam részéről pedig, jó négy éves kari Erasmus koordinátori feladataim ellátását követően, mindenki eddigi munkáját és együttműködését megköszönve azzal búcsúzok e területtől, hogy attól nem válok el egyáltalán, mivel nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettesként arra törekszek majd, hogy a programot tovább mélyítsem, például újabb partnerek bevonásával a mobilitás és szakmai gyakorlat kapcsán. Mindenkinek sok sikert kívánok az ösztöndíjas időszakhoz!

 

Tisztelettel,

Mezei Péter

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 16.
  18:00 - 20:00
  A Bűnügyi Tudományok Intézete 2018. október 16-án 18:00-tól tartja következő TDK ülését, amelynek keretében a BTI oktatója, meghívott előadója, Dr. Urbán Zoltán dandártábornok, Jász-Nagykun-Szolnok megye rendőrfőkapitánya, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina, a BTI intézetvezető egyetemi tanára tart előadást, kerekasztal-beszélgetést a következő témában: "Designer drogok elleni küzdelem - tényleg büntetőjogi kérdés?" A BTI szeretettel vár minden érdeklődőt!
 • október 17.
  13:00 - 15:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • október 18.
  09:00 - 16:30
 • október 18.
  10:00 - 12:00
  Az Üzleti Jogi Intézet szervezésében a La Sapienza Egyetem oktatója és kutatója, Maria Romana Allegri professzor angol nyelvű előadása
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!