Új Kari Erasmus koordinátor

Tisztelt Hallgatók!


2017. szeptember 1-től Juhász Krisztina veszi át a kari Erasmus koordinátor feladatainak az ellátását. A pályáztatással, a tanulmányi szerződések megkötésével és bármely módosításával, a hazaérkezést követő kreditelismertetéssel és bármely további adminisztratív/koordinatív feladattal összefüggésben szíveskedjenek a tanárnőt közvetlenül a juhaszk@polit.u-szeged.hu címen keresni.

Juhasz_K-Erasmus

A magam részéről pedig, jó négy éves kari Erasmus koordinátori feladataim ellátását követően, mindenki eddigi munkáját és együttműködését megköszönve azzal búcsúzok e területtől, hogy attól nem válok el egyáltalán, mivel nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettesként arra törekszek majd, hogy a programot tovább mélyítsem, például újabb partnerek bevonásával a mobilitás és szakmai gyakorlat kapcsán. Mindenkinek sok sikert kívánok az ösztöndíjas időszakhoz!

 

Tisztelettel,

Mezei Péter

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00

Legolvasottabb