kapu_252588

Véget ért a KAPU program negyedik szemesztere

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán.

kapu_1111481111

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányaik során a jogi és gazdasági témákon kívül ezúttal a magyar kultúrába és nyelvbe is betekintést nyerhettek a hallgatók.

kapu_58968588

A záró ünnepségen Prof. Dr. Hajdú Józseftől, az SZTE ÁJTK dékánjától, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől, a KAPU Program vezetőjétől vehették át oklevelüket. Az ünnepségen részt vett Mohr Richárd, az SZTE Konfuciusz Intézet magyar, illetve Dr. Cao Hang, az intézet kínai igazgatója. Dr. Cao Hang beszédében hangsúlyozta az itt megszerzett tudás mellett az itt megszerzett élmények fontosságát is.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • október 30.
  14:00 - 16:00
 • november 14.
  17:00 - 19:30
  A Nemzetközi jogi és Európa-jogi Tanszék szervezésében I. alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Jogi Ki Mit Tud? Verseny. A Verseny fő célja a nemzetközi jogi érdeklődés felkeltése és a tanultak kötetlen környezetben való megmérettetése. A Versenyen a legjobb helyezést elérő csapatok a gyakorlaton ZH mentességet, így félév végi jegyet szerezhetnek (amennyiben a ZH mentességhez a félév során gyűjtött hiányzás a megengedett 2 alkalmon belül marad). A részletes versenykiírás letölthető az esemény oldaláról, vagy megtekinthető a tanszéki honlapon, a "Hírek" menüpontban. A verseny szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre és az azt követő kötetlen beszélgetésre! Természetesen, a versenyt csak megtekinteni kívánó nézőket is szívesen látjuk a rendezvényen!
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00