kapu_252588

Véget ért a KAPU program negyedik szemesztere

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán.

kapu_1111481111

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányaik során a jogi és gazdasági témákon kívül ezúttal a magyar kultúrába és nyelvbe is betekintést nyerhettek a hallgatók.

kapu_58968588

A záró ünnepségen Prof. Dr. Hajdú Józseftől, az SZTE ÁJTK dékánjától, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől, a KAPU Program vezetőjétől vehették át oklevelüket. Az ünnepségen részt vett Mohr Richárd, az SZTE Konfuciusz Intézet magyar, illetve Dr. Cao Hang, az intézet kínai igazgatója. Dr. Cao Hang beszédében hangsúlyozta az itt megszerzett tudás mellett az itt megszerzett élmények fontosságát is.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • május 30.
  14:00 - 15:30
 • június 16.
  10:00 - 18:00
  Az SZTE alumni szervezete 2018. június 16-án (szombaton) immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját, az SZTE Alma Mater Weekendet. Egy aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra hívjuk az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit. Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap a mozgáson és a szórakozáson kívül ismét az ízekről is szól majd, hiszen idén is pörköltfőző versenyre invitáljuk a karokat és az egyetemi egységeket.
 • július 8.
  09:00 - 17:00