kapu_252588

Véget ért a KAPU program negyedik szemesztere

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán.

kapu_1111481111

2014 szeptemberében két kínai partneregyetemtől (Shanghai University of Political Sciences and Law, Shanghai International Studies University) huszonegy hallgató érkezett, hogy megkezdje angol nyelvű tanulmányait az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán. Tanulmányaik során a jogi és gazdasági témákon kívül ezúttal a magyar kultúrába és nyelvbe is betekintést nyerhettek a hallgatók.

kapu_58968588

A záró ünnepségen Prof. Dr. Hajdú Józseftől, az SZTE ÁJTK dékánjától, valamint Prof. Dr. Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettestől, a KAPU Program vezetőjétől vehették át oklevelüket. Az ünnepségen részt vett Mohr Richárd, az SZTE Konfuciusz Intézet magyar, illetve Dr. Cao Hang, az intézet kínai igazgatója. Dr. Cao Hang beszédében hangsúlyozta az itt megszerzett tudás mellett az itt megszerzett élmények fontosságát is.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. - 21.
  Egész napos
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • 2019. január 10.
  09:00 - 16:00