Bezár

Hírarchívum

SZTE-ÁJTK 2023. április

pontgyu__jto___party

2023. április 13.

Magyarországon egyedülálló Pontgyűjtő Partyval segíti a továbbtanulási döntés előtt álló diákokat, szüleiket és a középiskolai pedagógusokat a Szegedi Tudományegyetem. Milyen SZTE-s lehetőségekért jár plusz pont a 2024-es felvételi eljárásban? Miért éri meg még az eddiginél is jobban az emelt szintű érettségi? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kapnak a résztvevők április 22-én, 11 órától, a Dugonics téren.

Alma_Mater_kihivas

2023. április 11.

Ha tavasz, akkor ismét itt az SZTE Alma Mater kihívása, ahol a szervezők egyéni eredményeddel számítanak rád is, hogy kiderüljön, melyik kar vagy egység lesz 2023 tavaszán a legsportosabb és a legaktívabb.

2023

2023. május 26.

A pályázat célja az egyetem azon kutatóinak, valamint hallgatóinak támogatása, akik az egyetemhez kötődő kutatómunkájuk során olyan tudományos eredményt, innovatív megoldást dolgoztak ki, amely szellemi alkotásnak minősül és üzleti szempontból hasznosítható lehet.

SZTE ÁJTK Bál

2023. április 04.

Kormánytagok, nagykövet, bírók, ügyészek, ügyvédek, megannyi jogász, egyetemi és kari vezetők töltötték meg a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központot március 31-én este a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar kolozsvári alapításának 150. évfordulója alkalmából szervezett alumni bálon, amelyre az intézmény életében először került sor. Köszöntőt mondott az esemény megálmodója, Prof. Dr. Görög Márta, a legtöbb jelenlévő főt számláló évfolyam meglepetésben részesült.

nyito_2023_ET

2023. április 04.

Hét héten át több száz programmal várja az egyetemi polgárokat és a város lakóit a Szegedi Tudományegyetem hagyományos tavaszi programkavalkádja, az Egyetemi Tavasz. 2023. április 5. és május 31. között 70 helyszínen mintegy 300 esemény – kiállítások, tudományos és ismeretterjesztő előadások, konferenciák, színházi bemutatók, koncertek és szórakoztató programok – közül válogathat a közönség.

Vienna_Field_Trip_2023

2023. április 03.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara, a Nemzetközi és Regionális Tanulmányok Intézet együttműködésével, 2023. március 22-24 között szakmai tanulmányutat szervezett Bécsbe. Az útról Bense Dániel, nemzetközi tanulmányok szakos hallgató számolt be.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek