Bezár

Hírarchívum

Arsboni

Álláskeresés? Képzések? Arsboni!

Álláskeresés? Képzések? Arsboni!

2024. június 10.
2 perc

Az Arsboni munkatársai idén nyáron több módon is szeretnék támogatni a joghallgatók karrierjét. Mindegyik lehetőség a joghallgatók pályaválasztását, elhelyezkedését támogatja, így az alábbi felhívást küldik a hamarosan tanulmányaikat befejező hallgatók részére:

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


"Kedves Joghallgató!

Tisztában vagyunk vele, hogy most még a vizsgákra koncentrálsz, vagy éppen kipihened azokat. Tapasztalataink szerint azonban az álláskeresés nem megy egyik napról a másikra, sokszor 1-2 hónapba is beletelik, mire számodra megfelelő munkahelyet találsz.

Ezért arra buzdítunk, hogy most csak 5 percet szánj arra, hogy regisztrálsz a lentebb található oldalak egyikén attól függően, hogy jelenleg melyik releváns számodra (gyakornoki vagy pályakezdő állások). Ezután, amikor kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, nagyjából 10 perc alatt meg tudjátok beszélni, hogy mi az, amiben tudunk Neked segíteni, és kb. mikor szeretnél elkezdeni dolgozni, ehhez mérten fogjuk Neked a lehetőségeket küldeni.

Bízz bennünk és sok éves tapasztalatunkban, szánj most 15 percet arra, hogy 1-2 hónap múlva olyan állásod legyen, amilyet valóban szeretnél.

ZÁRÓVIZSGÁZÓKNAK: Segítünk megtalálni első munkahelyed!

Részletekért kattints ide.

GYAKORNOKI HELYET KERESŐKNEK: Segítünk gyakornoki helyet találni!

Részletekért kattints ide.

Foglalkoznál nyáron az angoloddal, de nem szeretnél vele sok időt tölteni? Fontos számodra, hogy olyan formában fejleszd nyelvtudásod, amely hozzásegít álmaid állásának elnyeréséhez? Ha válaszod igen, akkor ez neked szól:

5 órás angol állásinterjú tréning Budapesten

Részletekért kattints ide. 

- nyáron több időpontban is

- ha június 10-ig jelentkezel, akkor most joghallgatóként 20 000 Ft helyett 9 990 Ft-ért vehetsz részt bármelyik nyári tréningen.

Kérdésed merült fel? Írj nekünk a karrier@arsboni.hu e-mail címre, és felvesszük veled a kapcsolatot."

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek