Bezár

Hírek

szasz_tunde

I. helyezést ért el karunk hallgatója a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" című pályázaton

I. helyezést ért el karunk hallgatója a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" című pályázaton

2024. június 14.
1 perc

Karunk harmadéves joghallgatója, Szász Tünde I. helyezést ért el az Országgyűlés elnöke, az európai uniós ügyekért felelős miniszter és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője által kiírt a "Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban" című pályázaton.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Tunde_emleklap

A tanulmányi versenyen összesen 41 dolgozat került elbírálásra, amelyek közül négyet díjazott a bizottság.

Hallgatónk a „Fenntarthatóság és természetvédelem a mezőgazdaságban a zöld megállapodás tükrében” című dolgozatával nyerte el az első helyezést. Az ünnepélyes díjátadóra az Országház Delegációs termében került sor június 12-én, ahol Hende Csaba országgyűlés alelnökétől, Zupkó Gábor az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetőjétől és Zsigmond Barna Pál parlamenti államtitkártól vehette át a díjat. Az értékes pénzjutalmon felül háromnapos brüsszeli tanulmányút a jutalom.

Tunde_csoportkep

A díjátadót követően állófogadás következett, ahol a bírálóbizottság tagjai, köztük Hende Csaba, Zupkó Gábor, Dr. Sárdi Péter továbbá a megjelent nagykövetek külön gratulációjukat fejezték ki. Az ünnepség országházi sétával fejeződött be.

A díjazott dolgozatok az Országgyűlés oldalán lesznek megtekinthetők.

Tündét témavezetőként Dr. habil. Csatlós Erzsébet docens asszony (Közjogi Intézet) segítette.

Szívből gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez, a továbbiakhoz pedig sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánunk Tündének!


Tunde_csalad

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek