Bezár

Hírek

orszaggyuleshivatala

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában

Parlamenti gyakorlat az Országgyűlés Hivatalában

2024. június 25.
1 perc

A program célja az alkotmányjogi, parlamenti érdeklődésű hallgatókkal megismertetni az Országgyűlés, valamint a Hivatal Országgyűlés működését támogató munkáját, bővíteni a jövő közigazgatási generációja ismereteit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A program során a hallgatók betekintést nyernek az egyes szervezeti egységek feladataiba, a törvényjavaslatok feldolgozásától a napirend összeállításán át a jegyzőkönyvezésig, illetve a bizottsági ülések előkészítésétől kezdve a nemzetközi kapcsolattartásig.

A pályázónak 2024 őszén teljes idős (nappali tagozatos) hallgatói jogviszonnyal kell rendelkeznie nemzetközi igazgatási, közigazgatás-szervező, nemzetközi tanulmányok, International Public Management alapképzési szakok valamelyikének legalább a 3., de legfeljebb a 4. félévében, vagy közigazgatási, kormányzás és vezetés, közgazdálkodás és közpolitika, nemzetközi tanulmányok, nemzetközi közszolgálati kapcsolatok, International Relations, International Public Service Relations mesterképzési szakok valamelyikének legalább az 1., de legfeljebb a 2. félévében, vagy jogász, államtudományi - egységes, osztatlan - szakon legalább az 5. és legfeljebb a 8. félévében, amely hallgatói jogviszony fennállását a pályázatban igazolni kell.

Részletes pályázati felhívás elérhető az alábbi linken.

A pályázatokat elektronikus úton a következő e-mail-címre kell küldeni: osztondijas-parl@parlament.hu.
A hibásan digitalizált, hiányos vagy nem magyar nyelvű pályázati anyagokat a Hivatal nem fogadja be.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 15.

Adatkezelési tájékoztató elérhető az alábbi linken.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek