Kari kiadványok

Bevezetés

Karunk büszke arra, hogy az általunk kínált képzések mögött megalapozott szakmai tudást biztosító, kiváló helyi erőkből álló oktatói kar áll, akik méltán az elődeink által támasztott magas követelményekhez, rendszeresen jelentetnek meg cikkeket, tanulmányokat, mind hazai, mind, pedig nemzetközi folyóiratokban.


A magas szintű szakmai színvonalat tovább emelik azok az ugyancsak oktatóink által összeállított, és megjelentetett könyvek, tankönyvek, melyek nemcsak hallgatóink eredményes képzését szolgálják, hanem a nagyobb terjedelmű tudományos eredmények széles körű megismerését is elősegítik.


Az aktív publikációs tevékenységhez a Kar minden lehetőséget, és segítséget megad azáltal, hogy saját kiadványai keretében vagy más kiadókkal együttműködve biztosítja az elkészült tudományos munkák megjelentetését.

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. 16:45 - 21. 12:00
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • szeptember 28.
  11:00 - 12:30
 • szeptember 28.
  17:00 - 21:00