Bezár

2015

Struga_nyito

Színesedett az SZTE ÁJTK nemzetközi palettája

Színesedett az SZTE ÁJTK nemzetközi palettája

2015. december 10.
1 perc

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar képviseletében Dr. Mezei Péter, stratégiai dékánhelyettes 2015. december 5-én együttműködési megállapodást írt alá a Strugai Nemzetközi Egyetem Jogi és Politikatudományi Karának dékánjával, Sejfula Osmanival.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A hallgatói és oktatói mobilitásról szóló, illetve távlati célként közös képzések indítását célzó együttműködési megállapodás intenzív előkészítést követően ünnepélyes keretek között került aláírásra Szegeden.

Struga_page

Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem oldaláról Kruzslicz Péter, a Rektori Hivatal Nemzetközi Igazgatóságának igazgatója foglalta össze a nemzetközi nyitás fontosságával kapcsolatos gondolatait, és megerősítette: a macedón partner jól választott, mikor az SZTE mellett tette le a voksát. A strugai delegáció részéről Florida Veljanoska, Oktatási Dékánhelyettes méltatta a megállapodás fontosságát. Végül a Strugai Nemzetközi Egyetem Jogi és Politikatudományi Kar Dékáni Hivatalának vezetője, Edi Kela a karuk multikulturális környezete által nyújtható előnyöknek adott hangot.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek