ERASMUS

Tisztelt Hallgatók!

Az elmúlt hetekben számos országból hallhattunk olyan eseményekről, amelyek többek között a mobilitásba és a nemzetközi közbiztonságba vezetett bizalmunkat csökkenthetik. Miközben magunk is elítéljük az ilyen és ehhez hasonló cselekményeket, továbbra is úgy gondoljuk, hogy a legmagasabb szintű tudás elérésének egyik legmegbízhatóbb módja, ha hallgatóink külföldön is tapasztalatokat szerezhetnek.

 

Indokoltnak látjuk azonban hangsúlyozni, hogy aki a 2018/2019-es tanévben külföldre kíván látogatni Erasmus vagy más, hasonló ösztöndíj-program keretében, mindezt csak megfelelő szintű tájékozódást követően tegye meg. Karunk oktatói és adminisztratív személyzete örömmel áll az Önök rendelkezésére. Ezen felül valamennyiük figyelmébe ajánljuk a Külügyminisztérium honlapjáról elérhető friss jelentéseket, amelyek egyes régiók és országok biztonsági állapotáról tájékoztatnak.

 

Tisztelettel,

 

Prof. Dr. Balogh Elemér

Dékán
Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • szeptember 17. 16:45 - 21. 12:00
  III. International Week of Criminal Law / III. Internationale Woche des Strafrechts Szervező: ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete. 9 külföldi partneregyetemről (görög, német, tajvani, török, szerb, spanyol, olasz, román és orosz egyetemekről) érkeznek a karra jogászprofesszorok, akik a büntetőjog válogatott kérdéseiről tartanak előadásokat, valamint egy előre meghatározott témát (a tévedés szerepe a büntetőjogban) közösen dolgoznak fel a hallgatókkal jogösszehasonlító szeminárium keretében. Az intenzív hét végén kerekasztal-beszélgetést tartunk "Európa büntetőjoga 20 év múlva" címmel. A program angol és német nyelven folyik.
 • szeptember 26.
  14:30 - 16:00
 • szeptember 27.
  09:00 - 11:00
 • szeptember 28.
  11:00 - 12:30
 • szeptember 28.
  17:00 - 21:00