ERASMUS

Tisztelt Hallgatók!

Az elmúlt hetekben számos országból hallhattunk olyan eseményekről, amelyek többek között a mobilitásba és a nemzetközi közbiztonságba vezetett bizalmunkat csökkenthetik. Miközben magunk is elítéljük az ilyen és ehhez hasonló cselekményeket, továbbra is úgy gondoljuk, hogy a legmagasabb szintű tudás elérésének egyik legmegbízhatóbb módja, ha hallgatóink külföldön is tapasztalatokat szerezhetnek.

 

Indokoltnak látjuk azonban hangsúlyozni, hogy aki a 2018/2019-es tanévben külföldre kíván látogatni Erasmus vagy más, hasonló ösztöndíj-program keretében, mindezt csak megfelelő szintű tájékozódást követően tegye meg. Karunk oktatói és adminisztratív személyzete örömmel áll az Önök rendelkezésére. Ezen felül valamennyiük figyelmébe ajánljuk a Külügyminisztérium honlapjáról elérhető friss jelentéseket, amelyek egyes régiók és országok biztonsági állapotáról tájékoztatnak.

 

Tisztelettel,

 

Prof. Dr. Balogh Elemér

Dékán
Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • november 21.
  18:00 - 19:30
 • *
  november 28.
  14:00 - 17:00
  Ember-Gép-Jog szakmai koncepcióverseny hallgatók számára - 2018. november 28. Nevezni lehet: valamely, a technológia fejlődésével - várhatóan - kialakuló új típusú jogi probléma beazonosításával és lehetséges megoldásával foglalkozó témával. A versenytémák bármely jogághoz kapcsolódhatnak. A koncepcióverseny egyben prezentációs verseny is: a prezentációk formátuma az ún. Pecha Kucha (max 20 dia). További információk a versenyről, a prezentációs technikáról, a témákról a Kar és a meghirdető intézetek (Alkotmányjogi Tanszék - Bűnügyi Tudományok Intézete - Civilisztika Tudományok Intézete - Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet) honlapján.
 • november 29.
  09:30 - 10:15
 • november 30.
  10:00 - 16:30
 • november 30. 19:00 - december 1. 04:00

Legolvasottabb