Bezár

2015

tanulas_jo

A tanulás jó befektetés!

A tanulás jó befektetés!

2015. július 22.
1 perc

2015 őszén ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy az előző szemeszter tanulmányi eredményei alapján tíz hallgató önköltségét elengedjük.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem mindig kiemelt figyelemmel támogatta tehetséges hallgatóit. Ezzel összhangban a Kar valamennyi hallgatóját a sikeres tanulmányok folytatására ösztönzi annak érdekében, hogy teljesítményük alapján elismerhesse őket. 2015 őszén ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy az előző szemeszter tanulmányi eredményei (első évesek esetén a felvételi pontszám; másod-, harmad- és negyedéves hallgatók esetén a korrigált kredit-index) alapján tíz hallgató önköltségét elengedjük. E vonatkozásban pályáznia senkinek sem kell, a tíz érintett hallgatót a Tanulmányi Osztály fogja értesíteni elektronikus levélben.

d1360519_560x419
(Kicska Balázs; Dr. Mezei Péter, stratégiai dékánhelyettes; Kertész Gábor)

Kicska Balázs, első éves joghallgató megerősítette, hogy a támogatás e formája kiemelkedő lehetőséget biztosít a díjazottaknak arra, hogy tanulmányaikra összpontosítsanak. Kertész Gábor hasonlóan vélekedik, és hozzáteszi: ez a támogatási forma az egyetem és a kar számára is rendkívül hasznos, hiszen arra ösztönözheti a hallgatókat, hogy minél jobb eredményt érjenek el. A belső verseny pedig az oktatás színvonalának a növekedéséhez vezethet.


2015 őszétől legyél te is része a Tehetségtámogatási Programnak!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Kapcsolódó hírek