Bezár

2016

europa_nap_logo

EU-totó nyereményjáték amszterdami utazásért az Európa-nap program keretében

EU-totó nyereményjáték amszterdami utazásért az Európa-nap program keretében

2016. május 03.
1 perc

2016. május 6. (péntek) 10.00-14.00 óra a Szent-Györgyi Albert Agóra udvarán a Europe Direct Szeged sátránál

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája és a 20 magyarországi Europe Direct Tájékoztató Központ közös kezdeményezése ez a nyereményjáték, melyen kizárólag 18. életévüket betöltött érdeklődők vehetnek részt.

 

A totó 13+1 kérdése közül legalább 10-re helyes választ adó (és a totón kért személyes adatokat hiánytalanul megadó) játékosok közül a program végén sorsoljuk ki a megfejtők közül a „helyi nyertest”, aki lehetőséget szerez arra, hogy részt vegyen a fődíj budapesti sorsolásán. Minden helyszínen további 2 pótnyertest sorsolnak a helyi szervezők, akik uniós ajándékcsomagot kapnak.

Fődíj: 1 db kétszemélyes, 4 napos (csütörtök-vasárnap) utazás Amszterdamba, repülővel, 2016 júliusában-szeptember hónap valamelyikében.

 

Fődíj sorsolása: 2016. május 17-én, 10.00 órakor, a nyereményjátékot lebonyolító Brightly Kft irodájában (Budapest, XIV. Ilka u. 50.) megtartandó nyilvános fődíj sorsoláson az összes „helyi nyertes” részt vesz. A sorsolás géppel, közjegyző jelenlétében történik.


Teszteltje tudását az Európai Unióról, vegyen részt nyereményjátékunkon!

 

A rendezvény az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.


eu_flag

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek