Bezár

2016

IMG_1425_bor

Diplomaosztó ünnepségek Karunkon

Diplomaosztó ünnepségek Karunkon

2016. augusztus 04.
2 perc

2016. július 16 –án és 17-én kerültek megrendezésre az Állam-és Jogtudományi Kar diplomaosztó ünnepségei a József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi termében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A július 16-án, szombaton tartott Doktoravató Ünnepségeken 143 joghallgató vehette át oklevelét, amivel megszerezték a várva várt doktori címet is. Vasárnap pedig az alap - és mesterképzésen végzett hallgatók foghatták először kezükbe diplomájukat. A Diplomaátadó Ünnepségek keretében a munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási alapszakon 73, míg a mesterszakon 26 hallgató végzett. A nemzetközi tanulmányok alapszakján 32 fő, a mesterszakon pedig 7 hallgató jöhetett le büszkén a pódiumról. A politológia alapszakon pedig 11 végzős diák kaphatta meg az oklevelét.

 
Diploma_2016_01
A képre kattintva GALÉRIA nyílik!

Az átadó ünnepségeken a Diploma Prima –díjak átadására is sor került, mely elismerésben a végzős hallgatóink közül az részesült, aki az összes letett vizsgái, valamint szakdolgozata, és záróvizsga eredményei alapján a legjobbnak bizonyult.


Diploma_2016_02
A képre kattintva GALÉRIA nyílik!
 

Az alábbi hallgatók vehették át a díjat:

Jogász szakon: Dr. Lehoczki Zóra Zsófia


Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási alapszakon:

Arnóczky Vivien

Hodosy Judit Márta

Kovács Gabriella


Munkaügyi és társadalombiztosítási igazgatási mesterszakon: Vincze Beatrix Zsanett

Nemzetközi tanulmányok alapszakon: Tóth Zsanett

Nemzetközi tanulmányok mesterszakon: Kerezsi Eszter

Politológia alapszakon: Szabó Palócz Orsolya


Köszönjük a hivatásrendeknek valamint a társkarok dékáni vezetésének, hogy jelenlétükkel megtisztelték az ünnepségeinket. Köszönjük a részvételt továbbá az ÁJTK professzorainak és oktatóinak is, hiszen közülük is sokan eljöttek.


Gratulálunk minden frissen végzett hallgatónknak! Szívből kívánjuk, hogy az életükben legyenek sikeresek és minden általuk kitűzött célt elérjenek. Arra kérjük őket, hogy öregbítsék Karunk és egyben a Szegedi Tudományegyetem jó hírnevét szerte az országban (világban). Végül, de nem utolsó sorban gratulálunk a végzősök büszke szüleinek, hozzátartozóinak is, hiszen az ő támogatásuk szintén elengedhetetlen volt a diploma megszerzésében.


Fotók: Dobsa József

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek