Bezár

2016

20160601_185207_nyito

Az SZTE ÁJTK új partnere a Duhoki Műszaki Egyetem

Az SZTE ÁJTK új partnere a Duhoki Műszaki Egyetem

2016. június 07.
1 perc

2016. június 1-3. között Szegedre érkezett a Duhoki Műszaki Egyetem (Duhok Polytechnic University) delegációja Dr. Adnan Mohsin Abdulazeez Rektor vezetésével.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A delegáció tagja volt továbbá Muhammad A. Ahmad Duhoki, az Egyetem nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, valamint az SZTE ÁJTK nappali tagozatos PhD hallgatója, Dildar Zebari. A látogatás keretében a delegáció az SZTE ÁJTK Dékánjával, Prof. Hajdú Józseffel, stratégiai dékánhelyettesével, Dr. Mezei Péterrel, a Doktori Iskola elnökével, Prof. Jakab Évával, valamint a Doktori Iskola titkárával, Dr. Varga Norberttel egyeztetett egy együttműködési megállapodás megkötéséről. Az együttműködést megalapozó Memorandum of Understanding 2016. június 3-án került aláírásra. Ezek alapján lehetőség nyílik a jövőben az oktatási és kutatási együttműködésre, oktatói és hallgatói mobilitásra, közös rendezvények szervezésére, illetve egy közös kutatóközpont felállítására („Center of Dialogue” néven). 20160601_185351

A vendégek ugyancsak látogatást tettek a Rektori Hivatalban, ahol Prof. Karsai Krisztina, oktatási rektor-helyettes, és Dr. Kruzslicz Péter, a nemzetközi kapcsolatok igazgatóságának igazgatója fogadta őket, és akikkel az egyetem más egységeivel való együttműködés lehetőségéről egyeztettek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek