Bezár

2016

nyito_IMG_2480

Diplomaosztó és Civis Academicus Honoris Causa-cím átadása az SZTE ÁJTK-n

Diplomaosztó és Civis Academicus Honoris Causa-cím átadása az SZTE ÁJTK-n

2016. szeptember 28.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2016. szeptember 23-án került megrendezésre az Amerikai Jogi Szakértő képzés végzős hallgatóinak diplomaátadó ünnepsége. A hét hallgatót Prof. Dr. Szabó Gábor rektor köszöntötte, majd Dr. Mezei Péter dékánhelyettes úr, a képzés felelőse emlékezett meg a végzősök mögött hagyott két évről.

IMG_2576_01

Az oklevelek átadása mellett Prof. Phillip J. Closius Civis Academicus Honoris Causa díjban részesült. A díjjal Karunk elismerni és megköszöni kívánta Closius professzor úr áldozatos munkáját. A kitüntetett az Összehasonlító Jogi Intézet Amerikai jogi szakértői és Angolszász Jogi Szakfordító és Szakjogász képzéseiben a kezdetektől részt vesz, annak egyik alapítója. Az utóbbi 12 évben minden évfolyamot megtisztelte személyes előadásaival, amelyen lendületes és érthető stílusban vezette be a hallgatókat az amerikai alkotmány rejtelmeibe.

IMG_2620_01
Professor Phillip J. Closius és Dr. Mezei Péter

A kitüntetés átadása előtt Prof. Dr. Szabó Gábor rektor és Dr. Mezei Péter dékánhelyettes urak nem csak Closius professzor úr munkásságát méltatták, hanem kiemelték az idegen nyelvű képzések és a bilaterális kapcsolatok, kooperációk fontosságát.


Fotók: Erdélyi Szabolcs

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek