Bezár

2016

IM_Tajekoztatas

Ismét IM jogászösztöndíjak Szegeden!

Ismét IM jogászösztöndíjak Szegeden!

2016. szeptember 20.
2 perc

Az Igazságügyi Minisztérium támogatásával az SZTE ÁJTK másodjára is kiírja a nappali tagozatos jogász hallgatóknak szóló IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíjat és az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíjat PÁLYÁZAT benyújtását követően bármely önköltséges és államilag finanszírozott jogász hallgató elnyerheti, amennyiben legalább 4.00-s korrigált kreditindexet teljesített a 2015-2016-os tanév tavaszi félévében. A pályázat két részből áll össze: elsőként egy portfóliót kell kitölteni, majd az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíj pályázati adatlapját. Ide a pályázó a legtöbb adatát átemeli a portfóliójából. Mindkét űrlap a Modulon keresztül érhető el.


Az érvényes pályázatot benyújtó hallgatók rangsorolását az ÁJTK Tanulmányi Osztálya végzi az IM által rendelkezésre bocsátott pontozási szisztémának megfelelően.

 

A pályázat benyújtására 2016. szeptember 21-én 8:00-tól 2016. október 4-én éfjélig nyílik lehetőség. Az ösztöndíj összege havi 50.000 Ft.

 

Az öt hónapra szóló ösztöndíj folyósítása várhatóan az év végén, egy összegben történik majd.

 

Az IM Tanulmányi Jogászösztöndíjra NEM KELL PÁLYÁZNI, azt minden olyan önköltséges jogász hallgató elnyerheti, aki legalább 3,51-es korrigált kreditindexet teljesített a 2015-2016-os tanév tavaszi félévében. A hallgatók rangsorolását - az elért eredmények figyelembe vételével - az ÁJTK Tanulmányi Osztálya végzi.

 

Az ösztöndíj összege - az elért átlag és a rangsorban betöltött helytől függően - havi 10.000 és 30.000 Ft között mozog majd. Az öt hónapra szóló ösztöndíj folyósítása várhatóan az év végén, egy összegben történik majd.

 

Mindkét ösztöndíj vonatkozásában a kari rangsorolásra és döntésre 2016. október 7-éig sor kerül, a hallgatók nyilvános tájékoztatása pedig 2016. október 10-én várható.

 IM_tajekoztato


További kérdéseikkel forduljanak bizalommal Dr. Mezei Péterhez, a program kari koordinátorához.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek