Bezár

2018

Ajtk_csapat

ÁJTK vs. GTK - A jogász és közgazdász oktatók focicsapatainak összecsapása az ÁSZ-Napon

ÁJTK vs. GTK - A jogász és közgazdász oktatók focicsapatainak összecsapása az ÁSZ-Napon

2018. április 23.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az ÁSZ-Nap alkalmából 2018. április 19-én a Hallgatói Önkormányzat felkérésére a szegedi Jogi Kar és a Gazdaságtudományi Kar oktatóinak csapatai egy 2x15 perces mérkőzésen labdarúgásban mérték össze erejüket. A verőfényes napsütésben Pongó Tamás góljával szerezték meg a vezetést a jogászok, amelyet követően Tóth Géza szemfüles találattal kettőre növelte az előnyüket. Mindkét csapat masszívan védekezett, így a közgazdászok büntetőből tudták csökkenteni a hátrányukat. Pongó Tamás sistergős bombája ismételten utat talált a közgázosok hálójába, így 3-1-re vezettek a második félidő közepén a jurátusok. A találkozó végén Gyurkovics János remek helyzetfelismerésével megint csak egyre csökkentette a különbséget, így a meccs vége igen izgalmasan alakult, de újabb gól már nem esett. A jó hangulatú összecsapáson szoros küzdelemben tehát 3-2-es diadalt aratott a jogi kari oktatókból verbuválódott csapat a szép számú közönség előtt. Köszönjük a szervezőknek, hogy lehetővé tették a két tudományterület oktatói számára, hogy megméressék magukat!

 

ajtk_vs._gtk
Közös csapatképen az ÁJTK és a GTK oktatói


GTK oktatói csapat: Málovics György (egyetemi docens), Máté Andor (PhD hallgató), Szládek Dániel (PhD hallgató), Huszár Sándor (tanársegéd), Gyurkovics János (tanársegéd), Beyene Sisay Demissew (PhD hallgató), Kisznyér Péter (megbízott oktató)

 

ÁJTK oktatói csapat: Tóth Géza (PhD hallgató), Hegyes Péter (adjunktus), Császár Mátyás (adjunktus), Pongó Tamás (tanársegéd), Pászka Imre (PhD hallgató), Erdélyi Szabolcs (informatikus), Pétervári Máté (tanársegéd)

 

Gólszerzők: Pongó Tamás (2x), Tóth Géza, Málovics György (büntető), Gyurkovics János

 

Pétervári Máté

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek