Bezár

2018

DSC_0040_cover

Szegedi siker a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Pályázatán

Szegedi siker a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Pályázatán

2018. február 01.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság fennállásának ötödik és az első magyar adatvédelmi törvény megszületésének huszonötödik évfordulója alkalmából meghirdetett pályázatán Stricz Walter Roland 2. helyezést ért el „Az információs jogok szabályozása a magyar jogrendszerben, kitérve az üzleti titok kérdéskörére” című pályaművével (témavezető: Prof. Dr. Görög Márta) míg Szecskó Enikőt 3. helyezéssel jutalmazták az „Adatvédelem a nemzetbiztonsági szolgálatok tevékenységének körében” című dolgozatáért. (témavezető: Dr. Sulyok Márton)

20180129_162148

A díjakat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke Dr. Péterfalvi Attila adta át. Az Elnök Úr kiemelte, hogy az első helyet nem osztották ki, így elismerésben csak Karunk hallgatói részesültek.


A Díjátadóra a NAIH főépületében (Szilágyi Erzsébet Fasor 22/C) került sor. A díjak kiosztását megelőzően bemutatásra került a NAIH „Kulcsocska a net világához!” című kiadványa, amely a legfiatalabb generációkat érintő veszélyforrásokat hivatott feltérképezni.


Az eseményt követően a helyezettek a NAIH vendégei voltak egy állófogadás keretében.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek