Bezár

2018

CEECOM NEMZETKÖZI KONFERENCIA SZEGEDEN

CEECOM NEMZETKÖZI KONFERENCIA SZEGEDEN

2018. június 01.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szent-Györgyi Albert Agóra ad otthont a 11. Central and Eastern European Communication and Media Conference-nek (CEECOM) 2018. május 30. és június 1. között. A konferenciát a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Politológiai Tanszéke a Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékével együttműködve rendezi.

Az eseményt a Szegedi Tudományegyetem rektora, Szabó Gábor professzor, a konferencia védnöke nyitotta meg. Ezt követően Mezei Péter az ÁJTK dékán-helyettese elnöklésével a konferencia résztvevői két plenáris előadást hallgatták meg.

CEECOM_2018


Elsőként Epp Lauk a finn Jyväskyläi Egyetem professzorasszonya beszélt a kelet-közép-európai újságírás átalakulásáról valamint, hogy miért jelentek meg sajátságos mintázatok a régióban az egyes országok esetében.


Őt követte Jérôme Monnet a University of Paris-Est Marne-la-Vallée-ből, aki a konferencia Communicative Space – Political Space címéhez kapcsolódóan a nyilvános terek kommunikációs szerepéről tartott előadást, amiben a köztéri művészet és a városi társadalom kapcsolatát elemezte.

A konferencia június 1-jével zárul, ahova szeretettel várunk minden politika- valamint kommunikáció- és médiatudomány iránt érdeklődőt.

A teljes program elérhető itt: http://ceecom2018.hu/index.php/book-of-abstracts/

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek