Bezár

2018

Karunk hallgatói az Európai Közjogi Szervezet által szervezett nyári képzéseken vehetnek részt az EPLO athéni központjában.

Karunk hallgatói az Európai Közjogi Szervezet által szervezett nyári képzéseken vehetnek részt az EPLO athéni központjában.

2018. június 12.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem, Állam és Jogtudományi Kar által finanszírozott ösztöndíjban részesültek karunk PhD, illetve mester szakos hallgatói, melynek keretében a támogatást nyert hallgatók az Európai Közjogi Szervezet (European Public Law Organization – EPLO) nyári képzésein, illetve szakmai gyakorlati programjában vehetnek részt.


IMG_6116


Szaniszló Réka PhD hallgató és Diona Grezda mester szakos hallgatók az egy hétig tartó, másod ízben megszervezett migrációs nyári egyetemen vesznek részt, melynek témája az illegális munkavállalás, az emberkereskedelem, illetve a társadalmi kirekesztés Európában. A nyári egyetem keretében a résztvevők különböző európai tagállamokból érkező professzorok és gyakorlati szakemberek előadásain vehetnek részt a megadott témákban.


IMG_6115


Gizem Gültekin Várkonyi és Jerney Leona PhD hallgatók az EPLO által szervezett, három hétig tartó Európai Közjogi Akadémián vehetnek részt, melynek két központi témája az adatvédelem és a bűnüldözés.

Az ösztöndíjban részesülők közül Tribl Norbert PhD hallgató az EPLO munkájában vesz részt két hónapos szakmai gyakorlat keretében. Az EPLO által szervezett gyakornoki program három pillére a gyakornokok képzése, a nemzetközi kapcsolatok erősítése, illetve a résztvevők bevonása az EPLO mindennapi tevékenységébe.


Gratulálunk résztvevő hallgatóinknak és sok sikert kívánunk a szakmai programokhoz Athénban!


Norbert Tribl

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek