Bezár

2019

Rektori_elott_sapkadobas

Miért várna még egy évet? Pótfelvételi eljárás keretében jelentkezhet képzéseinkre, idén még akár nyelvvizsga nélkül is!

Miért várna még egy évet? Pótfelvételi eljárás keretében jelentkezhet képzéseinkre, idén még akár nyelvvizsga nélkül is!

2019. július 29.
3 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kedves Érdeklődő!


Akár frissen vagy régebben érettségizett, akár már túl van az első diploma megszerzésének örömén is, az augusztus mindig jó alkalom arra, hogy végig gondolja:

ősztől milyen ismeretek megszerzése szolgálná leghatékonyabban a szakmai előrejutását.

Mi érdekli, mit tanulna szívesen? Karriert módosítana, vagy inkább specializálódna választott hivatásának valamely részterületén?


Javasoljuk, hogy tekintse át Karunk széleskörű képzési kínálatát, kérdéseivel keresse bátran megjelölt ügyintézőinket. Nyáron is szívesen a rendelkezésére állunk, hogy segíthessük Önt a legmegfelelőbb képzés kiválasztásában.

Kiemelten fontos, hogy az idei pótfelvételi időszak még sokkal kedvezőbb, mint ami jövőre várható.


A felvételi szabályok 2020-as szigorításáról szóló cikkek elsősorban a kötelező nyelvvizsgát emelik ki, valójában két új feltétel is várható a 2020-as felsőoktatási felvételi időszakban.

https://eduline.hu/erettsegi_felveteli/20190325_minden_amit_tudunk_a_2020as_felvetelirol  

A sokat emlegetett nyelvvizsga mellett jövőre várhatóan minden szak esetén kötelező lesz emelt szintű érettségi vizsgával is rendelkezni. Az emelt szintű érettségi már most is sok képzés esetén felvételi követelmény, azonban a Munkaügyi és Társadalombiztosítási igazgatási BA szakon http://www.juris.u-szeged.hu/oktatas/alapkepzes-150507/munkaugyi  idén még nem.


Akinek még nincs nyelvvizsgája a szigorítások bevezetése előtt – tehát most, a pótfelvételi időszakban – mindenképpen mérlegelje az idei jelentkezés lehetőségét.

Az információ mindig érték: pénzt vagy idő nyerhetünk vele.

Ez esetben, aki idén el tudja kezdeni felsőfokú tanulmányait, időt nyer.


A nyelvvizsgát természetesen meg kell majd szerezzék, de nem mindegy, hogy a képzés több éves időszaka alatt, lépésről lépésre, ténylegesen erősödő, jól használható nyelvismeret megszerzése után tudnak majd sikeres nyelvvizsgát tenni, vagy ősztől kell erőltetett menetben a nyelvtanulásba belekezdeniük, hogy a 2020-as felvételi eljárás idejére már a bizonyítvánnyal is rendelkezzenek.


Nyerjenek időt velünk, jelentkezzenek most a pótfelvételi eljárás keretében!


A pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzéseinkre (https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=255&elj=19p) augusztus 7-ig jelentkezhet, a pótfelvételi eljárás részletes szabályait pedig itt találja:

https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/2019_potfelveteli_meghirdetesek


Szeretettel várjuk Önöket!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek